192
Ο πολιτικός με τις ανορθόδοξες δηλώσεις | REUTERS/Remo Casilli/File Photo

Μπερλουσκόνι: «Αυτό που μου αρέσει στον Τραμπ είναι η Μελάνια»

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2017, 23:59
Ο πολιτικός με τις ανορθόδοξες δηλώσεις
|REUTERS/Remo Casilli/File Photo

Μπερλουσκόνι: «Αυτό που μου αρέσει στον Τραμπ είναι η Μελάνια»

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2017, 23:59

Φαίνεται ότι αυτός ο Ιταλός δεν θα πάψει να απασχολεί τη διεθνή πολιτική σκηνή με τα καμώματα και με τις δηλώσεις του. Τώρα, όπως μετέδωσε το Reuters, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επέστρεψε στο πολιτικό προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, καθώς συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του, «Forza Italia», για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Κυριακής.

Μιλώντας την Παρασκευή στον τηλεοπτικό σταθμό La7 και ερωτηθείς αν αισθάνεται κολακευμένος όταν τον συγκρίνουν με τον κ. Τραμπ -ο οποίος ξεκίνησε επίσης ως επιχειρηματίας του κατασκευαστικού τομέα- ο κ. Μπερλουσκόνι απάντησε ότι «δεν με κάνει να αισθάνομαι κάπως».

«Αλλά σε ό,τι αφορά στον Τραμπ μπορώ να πω ότι, όπως πολλοί άνδρες και γυναίκες, μου αρέσει η Μελάνια. Για την ομορφιά της, το στιλ της, τη γοητεία της», πρόσθεσε ο 80χρονος Μπερλουσκόνι, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν την έχει δει ποτέ από κοντά, παρά μόνο από την τηλεόραση.

«Ακόμη και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ δεν της ασκούν κριτική», συμπλήρωσε.

Ηταν ειρωνικό και ταυτόχρονα σεξιστικό το σχόλιό του; Ε, και; Ο κ. Μπερλουσκόνι είναι γνωστός για τις πολιτικώς «ανορθόδοξες» δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. Μάλιστα, κάποιες από αυτές -όπως, τελικά, φάνηκε- ενίσχυσαν τη δημοτικότητά του, αντί να την αποδυναμώσουν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News