183
Aπό το promotion των φετινών εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού | Οlympiacos BC

Μπάσκετ: Αυτό είναι το όνομα με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Α2

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2019, 14:40
Aπό το promotion των φετινών εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού
|Οlympiacos BC

Μπάσκετ: Αυτό είναι το όνομα με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Α2

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2019, 14:40

Με επίσημη ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για το όνομα με το οποίο θα κατέβει η ομάδα του Ντέιβιν Μπλατ στο πρωτάθλημα της Α2 Μπάσκετ και το Κύπελλο.

Οπως ενημερώνει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, το όνομα της ομάδας θα είναι «Ολυμπιακός Β’- Αναπτυξιακή Ομάδα ( «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» στα αγγλικά).

Την ομάδα στελεχώνουν  νεαροί παίκτες του συλλόγου από το εφηβικό τμήμα, μαζί με έμπειρους στην κατηγορία συμπαίκτες που ανακοίνωσε πρόσφατα ο πειραϊκός σύλλογος.

Η κανονική ομάδα του Ολυμπιακόύ θα αγωνίζεται τη σεζόν 2019-20 μόνο στη Euroleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...