256
Η Μπάρμπρα Στράιζαντ σε παλαιότερη συναυλία της | EPA

Μπάρμπρα Στράιζαντ: «Θα μπορούσα να είμαι η πρώτη εβραία πριγκίπισσα» της Βρετανίας

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2019, 11:15
Η Μπάρμπρα Στράιζαντ σε παλαιότερη συναυλία της
|EPA

Μπάρμπρα Στράιζαντ: «Θα μπορούσα να είμαι η πρώτη εβραία πριγκίπισσα» της Βρετανίας

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουλίου 2019, 11:15

Τη δεκαετία του ’70 αλλά και του ’90, οι εφημερίδες είχαν βρει τροφή για δεκάδες δημοσιεύματα στη φημολογούμενη ρομαντική σχέση της Μπάρμπρα Στράιζαντ και του Πρίγκιπα Κάρολου.

Φωτογραφίες του ζεύγους και τίτλοι όπως, «Η Μπάρμπρα γοητεύει τον πρίγκιπα της, τον Κάρολο», πουλούσαν πολλά φύλλα χωρίς κανείς από τους δυο τους να το επιβεβαιώνει ούτε να το διαψεύδει.

Σε  αυτή τη σχέση αναφέρθηκε, την περασεμένη Κυριακή, η Στράιζαντ από τη σκηνή του Χάιντ Παρκ, στο Λονδίνο: «Αν είχα παίξει καλά τα χαρτιά μου, θα μπορούσα να είμαι η πρώτη εβραία πριγκίπισσα». Η Στράιζαντ μάλιστα, έδειξε στο κοινό φωτογραφίες της μαζί με τον Κάρολο.

Οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά το 1974 στα γυρίσματα της ταινίας «Funny Lady». Μετά από 20 χρόνια βρέθηκαν ξανά μαζί, όταν η Στράιζαντ εμφανίστηκε στο Wembley Arena σε εκδήλωση για τη στήριξη του ιδρύματος Prince’s Trust, που βοηθά ευάλωτους νέους να προχωρήσουν στη ζωή τους.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Μπάρμπρα Στράιζαντ, το 1974

Αργότερα εκείνη τη χρονιά, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η τραγουδίστρια είχαν σχέση, μετά τον χωρισμό του Κάρολου από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1994.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κρίστοφερ Αντερσεν στο βιβλίο του 2016 με τίτλο, «Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne», ο Κάρολος και η Στράιζαντ είχαν μυστικό ραντεβού στο Bel Air Hotel του Λος Αντζελες. Οι δυο τους δεν μίλησαν ποτέ για αυτό, δημοσίως.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Μπάρμπρα Στράιζαντ, το 1994

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...