164
Η φωτογραφία του Μάκη Μπαλαούρα με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο | Social Media/CreativeProtagon

Μπαλαούρας για τη «σέλφι» με τον Γλέζο στο νοσοκομείο: είμαι συντετριμμένος

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2020, 21:18
Η φωτογραφία του Μάκη Μπαλαούρα με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο
|Social Media/CreativeProtagon

Μπαλαούρας για τη «σέλφι» με τον Γλέζο στο νοσοκομείο: είμαι συντετριμμένος

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2020, 21:18

Ενθουσιώδης βουλευτής της Πρώτης Φοράς Αριστερά, ετοιμοπόλεμος αντιπρόεδρος της Βουλής —αξέχαστα τα «φρουρά, φρουράαααα»— και φωτογραφιζόμενος ωσάν σε πόζα «selfie» με τον ετοιμοθάνατο Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο; Δεν πάει πολύ ακόμα και για τον Μάκη Μπαλαούρα;

Η δημοσιοποίηση από τον πρώην βουλευτή Ηλείας και πρώην αντιπροέδρο της Βουλής ενός κειμένου για τον θρυλικό Μανώλη Γλέζο το οποίο φρόντισε να συνοδεύσει με μια φωτογραφία τους με τον εκλιπόντα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, προκάλεσε σάλο και ευλόγως.

Η έστω και ασυναίσθητη επικοινωνιακή εκμετάλλευση ενός νεκρού με τη δημοσίευση μάλιστα μιας διόλου κολακευτικής εικόνας του εκλιπόντος ήταν κάτι που ενόχλησε.

Ετσι, ο κ. Μπαλαούρας προέβη το βράδυ της Τετάρτης σε δύο απολογητικές αναρτήσεις στο Twitter. Στην πρώτη ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι δεν ήταν φωτογραφία «selfie».

Στη δεύτερη παρατήρησε ότι «ίσως κάποιοι ήθελαν τον Μανώλη με παλιές φωτογραφίες».

Το πώς θέλουμε να τον θυμόμαστε είναι θέμα του καθενός, όμως σίγουρα κανείς δεν θέλει να τον θυμάται έτσι, δίπλα σε έναν πασίχαρο πομπό του περίφημου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...