166
Ο Γιάννης Μπαλάφας σε παλαιότερη φωτογραφία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ | INTIMEnews

Μπαλάφας για τις υποδείξεις στην ΕΡΤ: Διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της ελληνικής γλώσσας

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 08:15
Ο Γιάννης Μπαλάφας σε παλαιότερη φωτογραφία έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
|INTIMEnews

Μπαλάφας για τις υποδείξεις στην ΕΡΤ: Διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της ελληνικής γλώσσας

Protagon Team Protagon Team 6 Ιουνίου 2019, 08:15

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δημόσιες υποδείξεις του προς τους δημοσιογράφους του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για το πώς θα εκφράζονται όταν αναφέρονται στα «μέτρα ελάφρυνσης» της κυβέρνησης, ο Γιάννης Μπαλάφας προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για… γλωσσολογικό θέμα.

Διαμαρτυρήθηκα, είπε στο ραδιόφωνο του «Θέματος», στο όνομα της υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας, σε μία εξήγηση που δεν έπειθε ούτε και τον πιο καλοπροαίρετο ακροατή.

«Εγώ έχω μια ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα. Επομένως είναι άλλο πράγμα η ενίσχυση η οικονομική, είναι άλλο πράγμα το μόνιμο οικονομικό μέτρο, άλλο πράγμα το επίδομα.  Όταν λέχθηκε επίδομα, διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας», επέμεινε, ξιφουλκώντας για την προστασία της αντικειμενικότητας της ΕΡΤ (στην οποία κατά άλλα έκανε μάθημα για το πώς θα μιλά για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα).

Ακούστε το απόσπασμα: 

«Θέλω η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση να είναι πιο αντικειμενική», ήταν η επιθυμία που εξέφρασε δημοσίως, εξού και οι υποδείξεις προς τους δημοσιογράφους της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...