277
Εικόνα από το βανδαλισμένο περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη | Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μπακογιάννης για τους βανδαλισμούς: «Να κάνουν τον σταυρό τους να μην βγω δήμαρχος»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 08:48
Εικόνα από το βανδαλισμένο περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη
|Intimenews/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μπακογιάννης για τους βανδαλισμούς: «Να κάνουν τον σταυρό τους να μην βγω δήμαρχος»

Protagon Team Protagon Team 22 Μαΐου 2019, 08:48

Με οργή αντέδρασε ο Κώστας Μπακογιάννης στους βανδαλισμούς αγνώστων στο εκλογικό του κέντρο στην Παλαιά Βουλή, οι οποίες έγραψαν υβριστικά συνθήματα για τον πατέρα του Παύλο Μπακογιάννη.

Το περιστατικό έγινε μετά το τέλος πορείας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα και έρχεται λίγες ώρες μετά τους βανδαλισμούς στο κτίριο της Βουλής από μέλη του Ρουβίκωνα.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους στην πορεία για τον αρχιεκτελεστή της 17Ν έγραψαν συνθήματα στο περίπτερο του Μπακογιάννη.

Γιορτάζουμε με τους εθελοντές που κρατούν ανοιχτό το περίπτερο μας, σε πείσμα των χυδαίων τραμπούκων. Οι ευχές σας δύναμη μου. Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όλους.

Geplaatst door Κώστας Μπακογιάννης op Dinsdag 21 mei 2019

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν «γιατί οι εθελοντές έφυγαν τρέχοντας και καλά έκαναν».

Oπως εξήγησε, «ήταν εκεί οι εθελοντές μας, αγόρια, κορίτσια, 18, 20, 22, 24 χρονών. Περνά ομάδα ανθρώπων που φωνάζει χυδαία και αισχρά συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου και έχουν το θράσος να πάνε να κολλήσουν αφίσες και να γράψουν με σπρέι, να βανδαλίσουν το δικό μας περίπτερο».

Πρόσθεσε ότι «το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με το αν εμένα προσωπικά με εξοργίζει το θράσος του να γράφει κανείς το όνομα του δολοφόνου του πατέρα μου πάνω στο δικό μας περίπτερο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συμπτώματα μιας ευρύτερης παθογένειας».

Για την επίθεση του Ρουβίκωνα στη Βουλή είπε ότι «είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βανδαλίζουν τη Βουλή. Ξεφτιλίζουν όχι μόνο το κράτος, αλλά όλη την πολιτεία και τη Δημοκρατία. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κρατούν τα Εξάρχεια σε ομηρία και έχουμε 35.000 απελπισμένους κατοίκους, που στην ΑΣΟΕΕ προστατεύουν το παρεμπόριο, οι ίδιοι, γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία, που συνδέονται με οργανωμένο έγκλημα, με διακίνηση ναρκωτικών, ανθρώπων και όπλων.

» Να είμαι ξεκάθαρος να κάνουν τον σταυρό τους -αν πιστεύουν στον Θεό- να μην βγω δήμαρχος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...