209
«Θα σταθεί να με αντιμετωπίσει;» διερωτάται η Ντόρα Μπακογιάννη | INTIMEnews

Μπακογιάννη: «Κότα τρίλειρη, η μήνυση επανακατατίθεται και δεν μπορείς πια να κρυφτείς»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 18:00
«Θα σταθεί να με αντιμετωπίσει;» διερωτάται η Ντόρα Μπακογιάννη
|INTIMEnews

Μπακογιάννη: «Κότα τρίλειρη, η μήνυση επανακατατίθεται και δεν μπορείς πια να κρυφτείς»

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 18:00

Το νέο προσβλητικό tweet του Πάνου Καμμένου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη, προκάλεσε όπως ήταν επόμενο, την αντίδραση της πρώην υπουργού, που ανακοίνωσε την επανακατάθεση της μήνυσης σε βάρος του αρχηγού των ΑΝΕΛ για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών», έγραψε στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη, χρησιμοποιώντας με τη σειρά της ξανά τον χαρακτηρισμό με τον οποίο απευθύνεται εσχάτως στον πρώην κυβερνητικό εταίρο.

Αφορμή για τη μήνυση της πρώην υπουργού Εξωτερικών είχε αποτελέσει ένα άλλο απρεπές tweet του κ. Καμμένου, στο οποίο αναφερόταν στο πρόσωπό της με σκαιούς χαρακτηρισμούς (δείτε το κάτω). Η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή, εκείνος όμως επέλεξε βολικά να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του.

Σε υπόμνημά του μάλιστα προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος είχε ισχυριστεί ότι το σχόλιό του για την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγινε κατά την εκτέλεση των υπουργικών του καθηκόντων!

Τώρα όμως, δεν είναι πια υπουργός, και όπως ανακοίνωσε η κυρία Μπακογιάννη, η μήνυση επανακατίθεται.

Θα μείνει να την αντιμετωπίσει ή θα βρει πάλι κάποιον άλλον επιδέξιο ελιγμό;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...