175
|

Μπακογιάννη: Η χώρα κυβερνάται από ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2018, 10:56

Μπακογιάννη: Η χώρα κυβερνάται από ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2018, 10:56

Την απογοήτευσή της για την εικόνα που εκπέμπει η χώρα διεθνώς εξαιτίας του Πάνου Καμμένου εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως ο Πρωθυπουργός θα έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει τον υπουργό του και κυβερνητικό του εταίρο μετά από όσα είπε στις επαφές του στην Ουάσιγνκτον.

Με ενόχλησε η εικόνα ενός ανθρώπου που δεν ξέρει τι λέει, σχολίασε για την εμφάνιση του υπουργού Εθνικής Αμυνας και τις προτάσεις που έκανε στους αμερικανούς συνομιλητές του.

Η χώρα, είπε, κυβερνάται από ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας και αντιπαρέβαλε τη δική της συνεργασία ως υπουργού Εξωτερικών με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη όταν είχε τα ηνία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Αδικούμε το τσίρκο, αν μιλήσουμε για «κυβέρνηση- τσίρκο», παρατήρησε χαρακτηριστικά η κυρία Μπακογιάννη και έκανε λόγο για τραγέλαφο που κάνει ρεζίλι τη χώρα.

Την ευθύνη των υπουργών την έχει ο Πρωθυπουργός, σημείωσε με νόημα σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, εκτιμώντας πως θα ήταν προτιμότερο για τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει τώρα τον υπουργό Εθνικής Αμυνας και να πέσει η κυβέρνηση από το να ξεφτιλίζει τη χώρα.