189
Η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς της | ΥοuTube/ Dimitris Kairidis

Μπακογιάννη: Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω όμως να είναι η τελευταία

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2021, 23:28
Η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς της
|ΥοuTube/ Dimitris Kairidis

Μπακογιάννη: Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου, ελπίζω όμως να είναι η τελευταία

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2021, 23:28

Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια που πολεμιέται, ακόμα περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν. Αυτό τόνισε το βράδυ της Τρίτης η Ντόρα Μπακογιάννη στην πρώτη εμφάνισή της μετά το μήνυμά της νωρίτερα με το οποίο ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

Η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός μίλησε τη Δευτέρα σε διαδικτυακή εκδήλωση που δημοσιοποίησε στο YouTube ο επίσης βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.

(Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά για τη διάγνωση μετά το 4:15 του βίντεο).

Στη παρέμβασή της εξήγησε ότι «ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του».

Εστειλε το μήνυμα «σε όσους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους» και συμπλήρωσε ότι «ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από όσο στο παρελθόν». Και πρόσθεσε: «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία. Ελπίζω κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...