195
O συλληφθείς κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων την Πέμπτη | protothema.gr

Στη φυλακή ο βιαστής της 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2022, 13:06
O συλληφθείς κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων την Πέμπτη
|protothema.gr

Στη φυλακή ο βιαστής της 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2022, 13:06

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο βιαστής της 18χρονης στη Νέα Φιλαδέλφεια που σκαρφίστηκε αγγελία νταντάς μέσω Facebook, για να την παγιδεύσει και υπό την απειλή μαχαιριού να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σεσημασμένος, όπως διαπιστώθηκε μετά τη σύλληψή του, και με προφίλ «Πάνος Ερωτιάρης» στο Facebook, o 31χρονος έκλεισε ραντεβού με το θύμα του την περασμένη Κυριακή, μέσω αγγελίας αναζήτησης νταντάς για την κόρη του, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οταν η 18χρονη αντιλήθηκε ότι δεν υπήρχε παιδάκι στο σπίτι, εκείνος προσποιήθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με κάποιον συγγενή του που υποτίθεται ότι θα ερχόταν σε λίγη ώρα με το κοριτσάκι στο σπίτι.

Κατά την «ξενάγηση» στο διαμέρισμα, απείλησε την κοπέλα με μαχαίρι και την βίασε.

Αμέσως μετά έφυγε τρέχοντας, αφήνοντας ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος. Φέρεται μάλιστα να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να βγαίνει από την πολυκατοικία.

Η 18χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στην Αστυνομία και αφού αναγνώρισε τον δράστη από το προφίλ του στο Facebook, τον συνέλαβαν στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

Μετά την απολογία του -κατά την οποία φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών την ημέρα του βιασμού- ο συλληφθείς πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...