287
H Ελένη Αυλωνίτου απάντησε στον Λαζόπουλο. | CreativeProtagon

Αυλωνίτου κατά Λαζόπουλου: «Είμαι ωραία, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο»

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 13:45
H Ελένη Αυλωνίτου απάντησε στον Λαζόπουλο.
|CreativeProtagon

Αυλωνίτου κατά Λαζόπουλου: «Είμαι ωραία, πολύ μορφωμένη και με πολιτικό λόγο»

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2018, 13:45

Ο Λάκης Λαζόπουλος κάνει ό,τι μπορεί. Προσπαθεί Σάββατο παρά Σάββατο, με την ανάσταση των «Δέκα Μικρών Μήτσων», να εξιλεωθεί από το κραυγαλέα συριζαϊκό παρελθόν τού «Αλ Τσαντίρι». Και έτσι, με τη φόρα που πήρε, περιέλαβε στη σάτιρά του και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, την οποία σε σκετς συνέκρινε με τη Μαρία Πατούλη, σύζυγο του δημάρχου Αμαρουσίου: «ξινή» και «ξιπασμένη» η βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, «αρχόντισσα» η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη, «θα χορεύει τσάμικο στο ντα κάπο, θα βρωμοκοπάει η Κανάρη κοψιδίλα» είπε με το γνωστό της στιλ (εδώ) μια χαρακτηριστική ηρωίδα των «Δέκα Μικρών Μήτσων».

Η απάντηση της κυρίας Αυλωνίτου ήρθε την Τρίτη μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» του Epsilon TV. Χαρακτήρισε τον Λαζόπουλο «κομπλεξικό», ενώ κατά κάποιους έκλεισε το μάτι και στον Νίκο Παππά ο οποίος, ως γνωστόν, έχει τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό (και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει, λέει, περγαμηνές από ολόκληρη ΝASA).

Είπε η κυρία Αυλωνίτου για τον Λαζόπουλο:

«Προφανώς δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι, ούτε πως ντύνομαι, ούτε τι κάνω στη ζωή μου. Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA και μετά ας λένε ό,τι θέλουν. Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός “σκοτώνει” για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα».

Μάθαμε λοιπόν και κάτι χρήσιμο. Η κυρία Αυλωνίτου με το διδακτορικό της –που σύμφωνα με το βιογραφικό της αφορά την εργοφυσιολογία και το έλαβε από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα στις ΗΠΑ– έχει βοηθήσει και τη NASA. Επόμενος σταθμός ο ΕΛΔΟ;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...