162
Η πρώην υπουργός Εργασίας στην εμφάνισή της το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ | YouTube

Αχτσιόγλου στον ΣΚΑΪ: Να κόψετε άμεσα το «Big Brother» – Πού είναι το ΕΣΡ;

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2020, 10:13
Η πρώην υπουργός Εργασίας στην εμφάνισή της το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
|YouTube

Αχτσιόγλου στον ΣΚΑΪ: Να κόψετε άμεσα το «Big Brother» – Πού είναι το ΕΣΡ;

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2020, 10:13

Την άμεση διακοπή προβολής του «Βig Brother» από το κανάλι του ΣΚΑΪ ζήτησε κατά την παρουσία της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στη μετάδοση –ή ορθότερα διάδοση– σε ζωντανή σύνδεση αρρωστημένων αντιλήψεων για τη βία κατά των γυναικών ως μορφή κανονικότητας (περισσότερα εδώ).

Στη σχετική αναφορά της, η κυρία Αχτσιόγλου μίλησε για καταδικαστέο περιστατικό αναπαραγωγής κουλτούρας βιασμού, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνονται ανεκτά τέτοιου είδους σχόλια και συμπεριφορές και μάλιστα να μεταδίδονται σε ζωντανή σύνδεση.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τους υπευθύνους στο κανάλι του Φαλήρου, που φιλοξενεί το ούτως ή άλλως χαμηλού επιπέδου ριάλιτι, να σταματήσουν την προβολή του «Βig Brother» και το καθ’ ύλην αρμόδιο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) να παρέμβει άμεσα.

Είναι ανάγκη, είπε, κάθε κανάλι να βλέπει τι περιεχόμενο προβάλλει.

Για την ανάγκη αποτελεσματικού ελέγχου του περιεχομένου που προβάλλεται από τα τηλεοπτικά κανάλια, μίλησε ο επίσης παριστάμενος στην κουβέντα, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...