206
Δραγασάκης και Γεωργιάδης σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής. Τώρα οι ρόλοι άλλαξαν | ΙΝΤΙΜΕNEWS

Αβρότητες μεταξύ Δραγασάκη και Γεωργιάδη στη Βουλή: «Δεν είμαστε εχθροί»

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2019, 19:05
Δραγασάκης και Γεωργιάδης σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής. Τώρα οι ρόλοι άλλαξαν
|ΙΝΤΙΜΕNEWS

Αβρότητες μεταξύ Δραγασάκη και Γεωργιάδη στη Βουλή: «Δεν είμαστε εχθροί»

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2019, 19:05

Με εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και θερμό κλίμα μεταξύ του πρώην και νυν υπουργού ξεκίνησε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής η συζήτηση επί του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, δυο μέρες πριν αυτό εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Κατά την τοποθέτηση του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσίπρα, Γιάννης Δραγασάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το νομοσχέδιο διατηρεί το προηγούμενο θεσμικό πλαίσιο για τον αναπτυξιακό νόμο, τις στρατηγικές επενδύσεις και τα χρηματοδοτικά εργαλεία.

«Εκφράζω την ικανοποίησή μου γιατί τήρησε το λόγο του ο Αδωνις Γεωργιάδης και σεβάστηκε το έργο που αφήσαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Παρέλαβα από σας συγκροτημένη εργασία, την αναγνώρισα από τη πρώτη βδομάδα που πήγα στο υπουργείο και είπα ότι μεγάλο τμήμα προέρχεται από προηγούμενα σχέδια νόμου. Έχουμε υιοθετήσει τα σχέδια που είχατε ετοιμάσει και δεν προλάβατε να φέρετε», απάντησε σε αντίστοιχο μήκος κύματος ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ ότι είμαστε εχθροί! Προτιμώ να βλέπω τη πολιτική σαν συνέχεια».

«Σέβομαι τη δουλειά που κάνατε στο υπουργείο που είναι σοβαρή», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο υπουργός για ν’ απαντήσει λίγο αργότερα ο κ. Δραγασάκης: «Το εξέφρασα και εγώ στην ομιλία μου».

Το κλίμα έστω και για λίγο ήταν μάλιστα τέτοιο που ο πρόεδρος της επιτροπής, Β. Οικονόμου διέκρινε «κλίμα συναίνεσης» και εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...