284
Ο Λευτέρης Αυγενάκης καυτηρίασε τους εναγκαλισμούς του Θύμιου Λυμπερόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα | SOOC

Αυγενάκης: Ο Λυμπερόπουλος διαστρεβλώνει τις θέσεις της ΝΔ, όπως κάνει ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 13:09
Ο Λευτέρης Αυγενάκης καυτηρίασε τους εναγκαλισμούς του Θύμιου Λυμπερόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα
|SOOC

Αυγενάκης: Ο Λυμπερόπουλος διαστρεβλώνει τις θέσεις της ΝΔ, όπως κάνει ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 15 Μαΐου 2019, 13:09

Μπροστά στον κίνδυνο να φανεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αγκαλιάζει» πολιτικά τους αυτοκινητιστές –μετά τις αγκαλιές του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τρίτης στο Αιγάλεω (εδώ)– ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης περιέγραψε τον αρχισυνδικαλιστή των ταξιτζήδων ως σύμβολο του αναχρονισμού και τον κατηγόρησε ότι έχει προσωπική ατζέντα, που βλάπτει τον κλάδο.

«Ο κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος που αλλάζει κόμματα μέρα παρά μέρα, βρέθηκε χθες, κατά κυριολεξία, στην αγκαλιά του κ. Τσίπρα. Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται για να καταλάβει κανείς ότι εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και όχι των ιδιοκτητών και οδηγών ταξί;», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης.

Ο κ. Λυμπερόπουλος υπήρξε για χρόνια μέλος της ΝΔ και «γαλάζιος» συνδικαλιστής, είχε στηρίξει ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά όταν είδε την Πειραιώς να μην τάσσεται με τις θέσεις του κατά της καινοτομίας της Beat, μεταπήδησε σβέλτα στο πλευρό του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του ΣΥΡΙΖΑ, χτυπώντας συστηματικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο κ. Λυμπερόπουλος, κατά σύστημα, διαστρεβλώνει τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, όπως ακριβώς κάνει και ο κ. Τσίπρας. Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των αυτοκινητιστών ταξί δεν εκφράζονται ούτε στο ελάχιστο από τον ίδιο. Είναι σκληρά εργαζόμενοι και γνωρίζουν καλά ότι μόνο να κερδίσουν έχουν από τις νέες τεχνολογίες. Σε αυτό άλλωστε πιστεύει και η Νέα Δημοκρατία, στην ενθάρρυνση δηλαδή των νέων τεχνολογιών, αλλά μόνο για αδειοδοτημένα οχήματα και όχι για οποιαδήποτε εταιρεία λειτουργεί με όρους αθέμιτου ανταγωνισμού».

Και ο κ. Αυγενάκης κατέληξε: «Με τους εναγκαλισμούς Τσίπρα – Λυμπερόπουλου χθες στο Αιγάλεω, όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί ξέρουν πια ποιος πραγματικά εξυπηρετεί διαχρονικά τα συμφέροντά και ποιος θέλει να τους κρατήσει σε μια άλλη εποχή απλά και μόνον για να εξυπηρετήσει προσωπικές επιδιώξεις».