162
Κλούβες των ΜΑΤ στη Λαμία για την ομιλία Τσίπρα | Lamiareport

Αστυνομοκρατούμενη πόλη η Λαμία λόγω Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 20:10
Κλούβες των ΜΑΤ στη Λαμία για την ομιλία Τσίπρα
|Lamiareport

Αστυνομοκρατούμενη πόλη η Λαμία λόγω Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 20:10

Αστυνομοκρατούμενη πόλη είναι η Λαμία καθώς επτά διμοιρίες των ΜΑΤ, κλούβες και δεκάδες αστυνομικοί είναι ακροβολισμένοι ενόψει της αποψινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το κέντρο της Λαμίας αναμένεται να γεμίσει αστυνομικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται διασκορπισμένοι κατά μήκος όλης της διαδρομής του πρωθυπουργού ως το κέντρο της πόλης.

Από τις πρώτες ώρες που επισημοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού στη Λαμία, ένστολοι και μη ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας επιθεώρησαν το χώρο συγκέντρωσης και συζήτησαν για τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, επτά διμοιρίες των ΜΑΤ θα περιφρουρήσουν την ομιλία του Πρωθυπουργού, τέσσερις περισσότερες από ότι ήταν στο «ματς υψηλού κινδύνου» της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Η ομιλία του Πρωθυπουργού έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 στην πλατεία Πάρκου, ενώ στις 20:30, σε άλλη διπλανή πλατεία (Διάκου), είναι προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητές τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τον υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...