337
Το σπίτι της τραγωδίας | Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Φρίκη στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2017, 15:08
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/12/2017, 15:30
Το σπίτι της τραγωδίας
|Intimenews/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Φρίκη στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένεια του και αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 18 Δεκεμβρίου 2017, 15:08
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 18/12/2017, 15:30

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας αστυνομικός σκότωσε τρία μέλη της οικογένειας του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 46χρονος αστυνομικός σκότωσε τη γυναίκα, την κόρη και την πεθερά του με το υπηρεσιακό του όπλο και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή του.

260056

Ο δράστης υπηρετούσε στη Βουλή, αποσπασμένος στη φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Η κόρη του ήταν μόλις τριάμισι ετών.

Τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν για την ώρα άγνωστα.

260054

Το έγκλημα, όπως σημείωσε το kathimerini.gr, αποκαλύφθηκε όταν συγγενείς των θυμάτων, αφού τους αναζήτησαν χωρίς να τους βρουν, πήγαν στο σπίτι της οικογένειας. Ο αστυνομικός σκότωσε πρώτα τη σύζυγο και την πεθερά του που βρίσκονταν στο κάτω διαμέρισμα του σπιτιού (η μητέρα της συζύγου του έμενε στο ίδιο κτίσμα με την οικογένεια) και στη συνέχεια ανέβηκε στο σπίτι τους και πυροβόλησε θανάσιμα την κόρη του.

Eπειτα αυτοκτόνησε στο ίδιο δωμάτιο.

Τόσο η σύζυγος όσο και η πεθερά του δράστη ήταν γιατροί στο επάγγελμα.

O αστυνομικός ήταν αποσπασμένος στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, τον οποίο μάλιστα είχε συνοδεύσει το Σαββατοκύριακο σε αποστολή στα Ιωάννινα.

Οπως αναφέρεται, με ένα διάλειμμα έξι μηνών, ο αστυνομικός υπηρετούσε στη φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού από το 1996.

Οσον αφορά στην ψυχική κατάστασή του δράστη, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011. Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Aνθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής μαζί με ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία ανακάλυψαν συγγενείς των θυμάτων που τους αναζητούσαν και επειδή δεν μπορούσαν να τους βρουν στο τηλέφωνο επισκέφτηκαν το σπίτι. Οταν κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει ειδοποίησαν τους αστυνομικούς οι οποίοι έσπασαν την πόρτα και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Κατά πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί, η οικογένεια είχε προβλήματα το τελευταίο διάστημα λόγω κληρονομικών διαφορών. Σύμφωνα με τις περιγραφές, το παιδάκι ήταν νεκρό ξαπλωμένο στο κρεββάτι και ο αστυνομικός δίπλα του, στο πάτωμα.

Το Ανθρωποκτονιών θεωρεί πιθανό οι δολοφονίες και η αυτοκτονία του αστυνομικού να έγιναν το πρωί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...