722
Κέιτ Ουίνσλετ. Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Steve Jobs» (Instagram/@inezandvinoodh) | (Instagram/@inezandvinoodh #goldenglobes)

Χρυσοί αλλά ασπρόμαυροι

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2016, 22:55
Κέιτ Ουίνσλετ. Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Steve Jobs» (Instagram/@inezandvinoodh)
|(Instagram/@inezandvinoodh #goldenglobes)

Χρυσοί αλλά ασπρόμαυροι

Protagon Team Protagon Team 12 Ιανουαρίου 2016, 22:55

Προσπάθησε να φανταστείς πώς αισθανόταν ένας ή μία καλλιτέχνης ο οποίος βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Χίλτον, για τη βραδιά της 73ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών, ως υποψήφιος για ένα βραβείο, είτε για την ερμηνεία του είτε για το έργο του, στον κινηματογράφο, ή στην τηλεόραση. Ξαφνικά, άκουσε το όνομά του. Οι κάμερες ζουμάρουν στο πρόσωπό του, εκείνος χαμογελάει και πορεύεται προς τη σκηνή όπου και ακολουθεί ό,τι βλέπουμε και οι υπόλοιποι από τους δέκτες μας ή τις οθόνες μας.

Μόλις αποχωρήσει από τη σκηνή ο καλλιτέχνης, κρατώντας το βραβείο του στο χέρι, κατευθύνεται σε έναν χώρο με εκτυφλωτικό, από τα flash των καμερών, φως. Εκεί απαντά στις ερωτήσεις δημοσιογράφων ή κάνει έξυπνη δήλωση -βλ. την ατάκα που πέταξε η Τζένιφερ Λόρενς στον δημοσιογράφο που κοίταζε το κινητό του την ώρα που της έθετε μία ερώτηση. Αφού τον αφήσουν ήσυχο οι ρεπόρτερ έχει ακόμη μία στάση προτού αποδεσμευτεί από κάποιες από τις«τυπικότητες» της βραδιάς. Βρίσκεται ξαφνικά σε ένα studio. Του ζητούν να ποζάρει για μία εκθαμβωτική αλλά δραματική φωτογραφία. Αυστηρά ασπρόμαυρη. Είναι μία στιγμή που μπορεί να εκφράσει -σχεδόν- ελεύθερα ό, τι αισθάνεται σε μία από τις πιο ευτυχιςμένες βραδιές της ζωής του.

Είναι η δεύτερη χρονιά που το Instagram στήνει ένα studio για ένα αποκλειστικό πορτρέτο των μεγάλων νικητών και των παρουσιαστών της βραδιάς των Χρυσών Σφαιρών. Φέτος, οι φωτογράφοι πίσω από το φακό ήταν ένα επαγγελματικό ζευγάρι από την Ολλανδία: η Inez και ο Vinoodh. «Ηταν πολύ διασκεδαστικό αλλά πολύ αποπνικτικό», δήλωσε για το έργο που ανέλαβε με τον συνεργάτη της, η Ινέζ. Και απ’ ότι φαίνεται το διασκέδασαν και οι ίδιοι οι ηθοποιοί.

Maura
Μάουρα Τίρνι. Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου σε σειρά, για το «The Affair» (Instagram/@inezandvinoodh)
oscar
Οσκαρ Αιζακ. Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου σε  σειρά για το «Show me a hero» (Instagram/@inezandvinoodh)
christian
Κρίστιαν Σλέιτερ. Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου σε σειρά για το «Mr Robot» (Instagram/@inezandvinoodh)
xpresident
Ο Λορένζο Σόρια, πρόεδρος της Ενωσης Ξένων Δημοσιογράφων του Χόλιγουντ (HFPA) (Instagram/@inezandvinoodh)
xpete
Πιτ Ντόκτορ και Τζόνας Ριβέρα. Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων για το «Τα μυαλά που κουβαλάς» (Instagram/@inezandvinoodh)
blair
Η Μπλερ Τίντλαλ, ο Πολ Βάιτς, ο Τζέισον Σουάρτσμαν και ο Ανταμ Μπρουκς. Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμικής Σειράς για το «Mozart in the Jungle» (Instagram/@inezandvinoodh)
xmat
Ο Ματ Ντέιμον -βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Η διάσωση» – και η Εϊμι Ανταμς (Instagram/@inezandvinoodh)
xaaron
Ααρον Σόρκιν. Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Σεναρίου για την ταινία «Steve Jobs» (Instagram/@inezandvinoodh)
xmark
Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ και ο Γουίλ Φέρελ (Instagram/@inezandvinoodh)
sson
Λάζλο Νέμες. Σκηνοθέτης της ταινίας «Γιος του Σαούλ», που βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας (Instagram/@inezandvinoodh)
xsylv
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «The Creed» (Instagram/@inezandvinoodh)
staraji
Ταράτζι Πίντα Χένσον. Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά, για την ερμηνεία της στο «Empire» (Instagram/@inezandvinoodh)
ssam
Σαμ Σμιθ και Τζίμι Νέιπς. Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγυοδιού, για το «Writing’s On the Wall», στο «Spectre» (Instagram/@inezandvinoodh)
sgeza
Ο Γκέζα Ροχριγκ, ηθοποιός της βραβευμένης σειράς «Γιος του Σαούλ» (Instagram/@inezandvinoodh)
sleve
Λεβέντε Μόλνερ, ηθοποιός της βραβευμένης σειράς «Γιος του Σαούλ» (Instagram/@inezandvinoodh)
kate (1)
Κέιτ Ουίνσλετ. Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Steve Jobs» (Instagram/@inezandvinoodh)

MRROBOT

Οι σταρ του «Mr Robot», που τιμήθηκε με το βραβείο της Καλύτερης Δραματικής Σειράς (Instagram/@inezandvinoodh)

ladygaga
Lady Gaga. Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία για τον ρόλο της στη σειρά «American Horror Story» (Instagram/@inezandvinoodh)

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...