158
| Intimenews/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΣΟΕΕ: Συνεδριάζει η σύγκλητος – σε συναγερμό εξαιτίας των ναρκωτικών

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2018, 10:31

ΑΣΟΕΕ: Συνεδριάζει η σύγκλητος – σε συναγερμό εξαιτίας των ναρκωτικών

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2018, 10:31

Το διαρκώς επιδεινούμενο πρόβλημα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών γύρω από τις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα τεθεί στη συνεδρίαση της συγκλήτου του ιδρύματος.

Οι πανεπιστημιακοί πρόκειται να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους που μπορεί να φτάσουν ακόμη και στη συμβολική αναστολή της λειτουργίας του πανεπιστημίου.

Καθημερινά καταγράφονται όλο και περισσότερα περιστατικά απειλών προς φοιτητές από τοξικομανείς που ζητούν χρήματα. Φαίνεται μάλιστα ότι πολλοί εξαρτημένοι «μετακόμισαν» από το Πεδίο του Αρεως προς την Πατησίων και τις καθέτους, οξύνοντας το πρόβλημα.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ Στάθης Ευσταθόπουλος επισήμανε ότι υπάρχουν πανεπιστημιακά Ιδρύματα που βρίσκονται σε απόγνωση και αυτό οφείλεται στις ακατανόητες ενέργειες της πολιτείας.

Πρόσθεσε ότι, όπως αποδεικνύεται και στην πράξη, η επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου όπως τη νομοθέτησε εκ νέου πριν από δύο χρόνια η κυβέρνηση, λειτουργεί ως άσυλο προστασίας της ανομίας.

Κάλεσε δε την Πολιτεία να ξαναδεί το ζήτημα και σημείωσε ότι υπάρχουν περιπτώσεις που οι πανεπιστημιακές αρχές καλούν την αστυνομία, η οποία όμως δεν έρχεται.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...