223
| Intimenews/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Με ομιλία Μητσοτάκη αρχίζει σήμερα το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2018, 07:56

Με ομιλία Μητσοτάκη αρχίζει σήμερα το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2018, 07:56

Με βασικό σύνθημα «Ελλάδα μπορούμε», αρχίζει σήμερα το 12ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ.

Σήμερα Παρασκευή θα μιλήσουν ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Συνεδρίου Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Το πρωί του Σαββάτου θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ μεταξύ των επιφανών καλεσμένων είναι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάνφρεντ Βέμπερ, ο επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς.

Παράλληλα με τις κεντρικές εργασίες του συνεδρίου θα εξελίσσεται και το παράλληλο πρόγραμμα που διοργανώνουν οι Γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας, το Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής, η ΟΝΝΕΔ και το Μητρώο στελεχών, με τοποθετήσεις για ζητήματα ειδικού ενδιαφέροντος, όπως την ανεργία των νέων, τη συμμετοχή των νέων στα κοινά, το bullying, το brain drain και τις ανισότητες που αντιμετωπίζουν μέχρι και σήμερα οι γυναίκες στην αγορά εργασίας.

Καθώς το 2019 θα είναι έτος πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων, η Πειραιώς θα επικεντρωθεί στις θέσεις του κόμματος για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου με τις τοποθετήσεις όσο και στο φυλλάδιο που θα διανεμηθεί στους 5.000 συνέδρους και παρατηρητές θα αναδειχθούν οι δεσμεύσεις της ηγεσίας που θα υλοποιηθούν σε μία σειρά τομείς που αφορούν: την κατοικία, το εισόδημα, την εργασία, την κοινωνική αλληλεγγύη, την παιδεία, το περιβάλλον, την υγεία, την ασφάλεια, τη σχέση των πολιτών με το κράτος, την συμφιλίωση της επαγγελματικής με την προσωπική ζωή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...