235
Το ζευγάρι σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Μαρόκο | Reuters

Αρχισαν τα στοιχήματα: Νταϊάνα ή Αρθούρος το πριγκιπικό μωρό;

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2019, 21:17
Το ζευγάρι σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Μαρόκο
|Reuters

Αρχισαν τα στοιχήματα: Νταϊάνα ή Αρθούρος το πριγκιπικό μωρό;

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2019, 21:17

Μια νέα «Νταϊάνα» είναι έτοιμη να περπατήσει οσονούπω μέσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί σε λίγες εβδομάδες με τα γραφεία στοιχημάτων να προεξοφλούν πως αν το νεογέννητο είναι κορίτσι, το Μπάκιγχαμ θα υποδεχθεί την νέα «Λέιντι Ντι».

Σύμφωνα με το γραφείο στοιχημάτων Paddy Power, αν το παιδί είναι κορίτσι, το πιθανότερο είναι να πάρει το όνομα της γιαγιάς του, «Νταϊάνα», κι αν είναι αγόρι πιθανότατα θα πάρει το κλασικό βασιλικό όνομα «Αρθούρος».

Και μπορεί το μωρό να είναι πολύ χαμηλά στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο – έβδομο για την ακρίβεια – και να μην αναμένεται να φέρει τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, εκτός αν η βασίλισσα αποφασίσει διαφορετικά, ωστόσο όπως σημειώνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η απόφαση να τιμηθεί η αδικοχαμένη «Πριγκίπισσα του Λαού» είναι σχεδόν ειλημμένη.

«Το “Νταϊάνα” είναι το απόλυτο φαβορί με 10/1», τονίζει ο Ρούπερτ Ανταμς, εκπρόσωπος του πρακτορείου William Hill, «αλλά εξίσου δημοφιλές είναι το όνομα Βικτόρια».

Με πολλά πρακτορεία να θεωρούν πως το μωρό θα είναι κορίτσι, η Betfair δίνει 5/1 πως το όνομα του θα είναι «Νταϊάνα», αν και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας, Κέιτι Μπέιλις τονιζει πως εξίσου δημοφιλές είναι το όνομα «Αλίκη».

«Πολλοί θεωρούν πως έχει καιρό να κάνει την εμφάνιση του το συγκεκριμένο όνομα εντός των τάξεων της βασιλικής οικογένειας», σημειώνει σχετικά.

Άλλα ονόματα με 14/1 πιθανότητες θεωρούνται τα Γκρέις για κορίτσι και Τζέιμς ή Εντουαρντ για αγόρι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...