221
Μπελάς για τον Τζο Μπάιντεν | REUTERS/Yuri Gripas/File Photo

Αρχισαν τα όργανα για τον Μπάιντεν πριν καν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 18:24
Μπελάς για τον Τζο Μπάιντεν
|REUTERS/Yuri Gripas/File Photo

Αρχισαν τα όργανα για τον Μπάιντεν πριν καν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2019, 18:24

Αντιμέτωπος με την πρώτη κρίση της προεκλογικής του εκστρατείας για το Δημοκρατικό χρίσμα του 2020 βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προτού καν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει μια Δημοκρατική πολιτικός της Νεβάδα, η Λούσι Φλόρες, ο Μπάιντεν την έκανε κάποτε να αισθανθεί άβολα, μυρίζοντας τα μαλλιά της και φιλώντας το πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Ο Μπάιντεν από την πλευρά του δήλωσε: «παρόλο που δε θυμάμαι το υποτιθέμενο περιστατικό, είναι σημαντικό για γυναίκες όπως η κυρία Φλόρες να ακουστούν». Είναι πολύ νωρίς για να δούμε αν η συγκεκριμένη κατηγορία θα απειλήσει την καμπάνια του πρώην αντιπροέδρου ή όχι, ζώντας πλέον στην εποχή #MeToo. Ωστόσο, η απόφαση του Μπάιντεν να απαντήσει στην κατηγορία αυτή την ίδια κιόλας ημέρα, σήμανε σαφώς ότι η ομάδα του ήξερε ότι η κατάσταση έπρεπε να αντιμετωπιστεί αμέσως πριν επιδεινωθεί.

Ένας σύμμαχος του Μπάιντεν δήλωσε την Κυριακή στον Τζεφ Ζέλενι του CNN ότι δεν υπάρχουν σημάδια ότι ο πρώην αντιπρόεδρος ενδέχεται να επανεξετάσει τα σχέδιά του για το 2020 μετά τον ισχυρισμό της Φλόρες. Τονίζει όμως ότι, ο Μπάιντεν δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο αν θα είναι υποψήφιος. Είναι προφανές όμως ότι η κατηγορία αυτή ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στον Μπάιντεν ο οποίος θεωρείται φαβορί για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και ο καταλληλότερος εκ των υποψηφίων να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...