380
Τουλάχιστον 15 γυναίκες έχουν καταγγείλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση | REUTERS/Jonathan Ernst

Αρθρογράφος του Elle κατήγγειλε ότι τη βίασε ο Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2019, 11:04
Τουλάχιστον 15 γυναίκες έχουν καταγγείλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση
|REUTERS/Jonathan Ernst

Αρθρογράφος του Elle κατήγγειλε ότι τη βίασε ο Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2019, 11:04

Αρθρογράφος του αμερικανικού περιοδικού Elle υποστηρίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ την βίασε πριν από περίπου 25 χρόνια σε πολυτελές κατάστημα της Νέας Υόρκης.

Η Ε. Τζιν Κάρολ, 75 ετών σήμερα, αφηγήθηκε στο περιοδικό New York ότι συναντήθηκε κατά τύχη με τον επιχειρηματία, τον οποίο γνώριζε, στην είσοδο του Bergdorf Goodman, στη συνοικία Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν το 1995 ή το 1996.

Αρχικά ο Τραμπ της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα δώρο για μια γυναίκα και εκείνη δέχτηκε, μέχρι που της αποκάλυψε ότι προοριζόταν για την ίδια.

Ο Τραμπ της ζήτησε κατόπιν να δοκιμάσει κάποια εσώρουχα και κατευθύνθηκε μαζί της στα δοκιμαστήρια, κάτι που, όπως λέει η δημοσιογράφος, το εξέλαβε σαν πλάκα. Κλείστηκε μαζί της σε ένα από τα δωμάτια, την αγκάλιασε με δύναμη και την βίασε. Η Τζιν Κάρολ κατάφερε τελικά να του ξεφύγει.

Οπως λέει η Κάρολ, δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Τραμπ φοβούμενη αντίποινα αλλά μίλησε σε δύο φίλες της, επίσης δημοσιογράφους (δεν τις κατονόμασε). Και οι δύο γυναίκες επιβεβαίωσαν στο περιοδικό ότι άκουσαν την ίδια ιστορία.

Ο Τραμπ ήταν τότε παντρεμένος με τη Μάρλα Μαρπλς, τη δεύτερη σύζυγό του.

Η Ε. Τζιν Κάρολ καταγράφει σε βιβλίο της περιστατικά επιθέσεων με τον Τραμπ και άλλους άνδρες

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από τον –επιχειρηματία και σελέμπριτι τότε- Τραμπ είχαν διατυπωθεί πριν ακόμη από τις εκλογές του 2016 καθώς τουλάχιστον 15 γυναίκες είχαν μιλήσει δημόσια για τέτοια περιστατικά.

Η δημοσιογράφος καταθέτει τη μαρτυρία της και σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «Τι μας χρειάζονται οι άνδρες; Μια ταπεινή πρόταση». Στο βιβλίο αυτό αναφέρει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στη ζωή της από άλλους άνδρες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Τραμπ απέρριψε τους ισχυρισμούς της αρθρογράφου, λέγοντας ότι πρόκειται για «μυθοπλασία».

Οπως είπε, δεν έχει συναντήσει ποτέ την Κάρολ, ενώ πρόσθεσε ότι το κίνητρό της είναι «να πουλήσει το νέο της βιβλίο». Ωστόσο μία από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο του περιοδικού τον δείχνει να αστειεύεται με την Κάρολ και τον σύζυγό της.

Μάλιστα ο Τραμπ κάλεσε όποιον διαθέτει «πληροφορίες ότι το Δημοκρατικό Κόμμα συνεργάζεται με την Κάρολ ή το New York να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο.

Οσο για το New York, δεν παρέλειψε να το καταγγείλει και αυτό ο Τραμπ σαν ένα περιοδικό «που πεθαίνει» και προσπαθεί «να επιβιώσει δημοσιεύοντας ψευδείς ειδήσεις».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...