232
«God bless America», πρέπει να σκέφτεται και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας τα τελευταία 24ωρα | Αρκάς

Αρκάς: Με μπαντιέρα ρόσα και «God Bless America» ο… αντάρτης του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2017, 10:48
«God bless America», πρέπει να σκέφτεται και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας τα τελευταία 24ωρα
|Αρκάς

Αρκάς: Με μπαντιέρα ρόσα και «God Bless America» ο… αντάρτης του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2017, 10:48

Παρά τις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ στρίμωξε στα σχοινιά τον Αλέξη Τσίπρα με τη «δύσκολη» ερώτηση κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου στον «Κήπο των Ρόδων» για το ατυχές σχόλιο του ελληνα πρωθυπουργού σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογής (τότε) του μεγιστάνα στην προεδρία των ΗΠΑ. Τα γελάκια και οι χαριεντισμοί δεν έκρυψαν την αμηχανία του Πρωθυπουργού, τελικά όμως ο «κακός Τραμπ» έγινε «διαβολικός», αλλά για καλό σκοπό (!) και η αμηχανία ξεπεράστηκε.

Ηταν η kolotumba made in America του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μπροστά στα κέρδη που μπορεί να εξαργυρώσει από μία τέτοια επίσκεψη ξέχασε Μαδούρο και άλλα επαναστατικά και έφθασε στο σημείο να ανοίγει συζήτηση ακόμα και για δεύτερη αμερικανική βάση στη νότια Κρήτη. Ειδική αναφορά στο κλεισμένο deal της αναβάθμισης των F-16 δεν χρειάζεται καν να γίνει.

Η νέα αυτή μεταστροφή του κ. Τσίπρα δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Αρκά, ο οποίος με το πενάκι του αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στη… yankee style μεταμόρφωση του Πρωθυπουργού, που από «αρχηγός των ατάκτων» συνιστωσών εξελίχθηκε σε υμνητή της Αμερικής και των επιτευγμάτων της.

Στο σκίτσο του Αρκά ο αντάρτης του Τσίπρα εμφανίζεται στο βουνό, ντυμένος στα χακί ζωσμένος με τις σφαίρες χιαστί και το τουφέκι του  περασμένο στον ώμο. Ο αντάρτης κρατά ψηλά και μπαντιέρα ρόσα που γράφει όμως «God Bless America», όπως άλλωστε σίγουρα σκέφτεται τα τελευταία 24ωρα και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

antartis-arkas-new

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...