206
Φωτογραφία από τις προετοιμασίες του δείπνου στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Τετάρτης | INTIMEnews/ Γιώργος Κονταρίνης

Απών από το δείπνο προς τιμήν του Αλ Σίσι ο Τσίπρας: «Μη δώσουμε λάθος σήμα λόγω κορονοϊού»

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2020, 10:35
Φωτογραφία από τις προετοιμασίες του δείπνου στο Προεδρικό Μέγαρο το βράδυ της Τετάρτης
|INTIMEnews/ Γιώργος Κονταρίνης

Απών από το δείπνο προς τιμήν του Αλ Σίσι ο Τσίπρας: «Μη δώσουμε λάθος σήμα λόγω κορονοϊού»

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2020, 10:35

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε να μη δώσει το «παρών» στο επίσημο δείπνο της Προέδρου της Δημοκρατίας προς τιμήν του αιγύπτιου προέδρου Αμπντέλ Φατάχ Σαΐντ Χουσεΐν Χαλίλ αλ Σίσι το βράδυ της Τετάρτης, έχοντας ενημερώσει σχετικά την Προεδρία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι θα ήταν συνετό να μη δοθεί καθόλου η επίσημη δεξίωση, λόγω της πίεσης που δέχεται αυτήν την περίοδο η χώρα από τη διασπορά του κορονοϊού, και είχε ενημερώσει για την απουσία του από την περασμένη Δευτέρα.

Καλό θα ήταν να μη δώσουμε λάθος μηνύματα εν μέσω πανδημίας, φέρεται να είπε ο κ. Τσίπρας, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του για την πραγματοποίηση της δεξίωσης και εκτιμώντας ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι για να τιμηθεί ο υψηλός προσκεκλημένος.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ Σίσι προσέρχονται στο Προεδρικό Μέγαρο για το δείπνο

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η κατ’ ιδίαν συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον στρατηγό Σίσι την Πέμπτη.

Από την Κουμουνδούρου, πάντως, έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι η επικοινωνία του κ. Τσίπρα με την Προεδρία της Δημοκρατίας για το θέμα της δεξίωσης έγινε πριν από την ανάρτηση Πολάκη με το φιλικό τραπέζι ανήμερα της Σύναξης των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...