155
Oι τούρκοι δικαστές απέρριψαν και την ένσταση των συνηγόρων | Daily Sabah

Απορρίφθηκε και η ένσταση για τους έλληνες αξιωματικούς

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2018, 16:44
Oι τούρκοι δικαστές απέρριψαν και την ένσταση των συνηγόρων
|Daily Sabah

Απορρίφθηκε και η ένσταση για τους έλληνες αξιωματικούς

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2018, 16:44

Ανεπιτυχής αποδείχθηκε και η απόφαση των συνηγόρων των δύο ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανουπόλεως, να καταθέσουν ένσταση  για την απόρριψη του δεύτερου αιτήματος αποφυλάκισής τους.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, η ένσταση που κατέθεσαν κατά της απόφασης για την παράταση της προφυλάκισής των δύο αξιωματικών απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την απαγγελία του κατηγορητηρίου.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Κωνσταντινούπολη, οι δικηγόροι των δύο ελλήνων στρατιωτικών προσέφυγαν στο 1ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως το οποίο αποφάνθηκε την Πέμπτη ότι είναι αναρμόδιο να εξετάσει την ένσταση, αφού η απόφαση για τη διατήρηση της προφυλάκισής τους είχε ληφθεί από το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως. Στο πλαίσιο αυτό παρέπεμψε εκ νέου την αίτηση στο 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως που την απέρριψε με την ίδια αιτιολογία, όπως είχε κάνει και την Τρίτη.

Με την απόφαση αυτή οι δύο έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν προφυλακισμένοι, εν αναμονή της ανακοίνωσης του κατηγορητηρίου, έτσι ώστε ο δικαστής να ορίσει δικάσιμο για την υπόθεσή τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...