313
Εξαιρετικά απίθανο να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη ο 30χρονος | ΙΝΤΙΜΕnews

Ενώπιον του ανακριτή ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2021, 09:16
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/07/2021 10.55
Εξαιρετικά απίθανο να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη ο 30χρονος
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ενώπιον του ανακριτή ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2021, 09:16
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 22/07/2021 10.55

Στο Κέντρο Υγείας Νάξου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης ο 30χρονος δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 30χρονος φαίνεται ότι επιχείρησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι στο κελί του.

Την πληροφορία επιβεβαίωσαν και οι συνήγοροι υπεράσπισης, που νωρίς το πρωί της Πέμπτης μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Νάξου.

Οπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος πήρε εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία και η προγραμματισμένη για σήμερα απολογία του ενώπιον του ανακριτή Νάξου ξεκίνησε κανονικά.

Σύμφωνα με δηλώσεις της υπεράσπισής του, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος θα παραδώσει στον δικαστικό λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, ενώ θα αιτηθεί να εξεταστεί από ειδικό, επικαλούμενος προϋπάρχουσα ψυχική νόσο.

Φέρεται, επίσης, έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή, που αναζητά κάθε λεπτομέρεια για όσα έγιναν στη βραχώδη περιοχή της Φολεγάνδρου, για τη σχέση του ζευγαριού αλλά και για τα στοιχεία της προσωπικότητας του κατηγορούμενου.

Σχολιάζοντας την υπερασπιστική γραμμή της πλευράς του 30χρονου, ο δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε σε γραπτή του δήλωση:

«Να προσέξουν πάρα πολύ, τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως».

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν οι δύο λειτουργοί θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση που θα έχει ο κατηγορούμενος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...