308
Ο ΣίΛβιο Μπερλουσκόνι άφησε το ιταλικό κοινοβούλιο για το σαφώς πιο ήσυχο ευρωκοινοβούλιο όπου μπορεί πιο εύκολα να παίρνει έναν υπνάκο | EPA/PATRICK SEEGER

Απόμαχος πλέον ο Μπερλουσκόνι, άφησε τα μπούνγκα-μπούνγκα για μια ήσυχη βίλα

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2020, 19:40
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: Silvio Berlusconi
Ο ΣίΛβιο Μπερλουσκόνι άφησε το ιταλικό κοινοβούλιο για το σαφώς πιο ήσυχο ευρωκοινοβούλιο όπου μπορεί πιο εύκολα να παίρνει έναν υπνάκο
|EPA/PATRICK SEEGER

Απόμαχος πλέον ο Μπερλουσκόνι, άφησε τα μπούνγκα-μπούνγκα για μια ήσυχη βίλα

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2020, 19:40
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: Silvio Berlusconi

Ακόμη και οι πλέον ορκισμένοι και ακούραστοι μπον-βιβέρ κάποια στιγμή καταθέτουν τα όπλα και στρέφονται προς μια πιο ήσυχη, απλή ζωή.

Μεταξύ τους και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι που άφησε το σπίτι στη Ρώμη στο οποίο φιλοξενούσε τα διαβόητα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι για μια βίλα με κήπο στα προάστια της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο 83χρονος πρώην πρωθυπουργός έφυγε, όπως αναφέρουν οι Times, από το παλάτσο Γκρατσιόλι, που χρονολογείται στον 16ο αιώνα για μια βίλα που ανήκε παλαιότερα στον σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι.

Από το 2008 άρχισε στο παλάτσο τα πάρτι με πλήθος νεαρά κορίτσια, πολλά από τα οποία περνούσαν από το κρεβάτι που του έκανε δώρο ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Αν κρίνουμε από όσα έλεγαν, έφευγαν εντυπωσιασμένες για τις επιδόσεις του μεγιστάνα – ο ίδιος τις απέδιδε στο τσάι από βότανα που έπινε.

Καλεσμένος ήταν για ένα απόγευμα και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, για να μιλήσει με τον τότε πρωθυπουργό της Ιταλίας την κατάσταση στο Νταρφούρ. Μπορούμε όμως να υποθέσουμε βάσιμα ότι η συζήτηση με τον Μπερλουσκόνι δεν θα έμεινε παρά ελάχιστα στην πείνα στην υποσαχάρια Αφρική.

Ακόμη και αν οι αποκαλύψεις για τα μπούνγκα-μπούνγκα έφεραν το τέλος του γάμου του, τα πάρτι δεν σταμάτησαν. Μεταφέρθηκαν αντίθετα στο Μιλάνο, σε άλλη μια βίλα του Μπερλουσκόνι και έγιναν ακόμη πιο καυτά. Μεσολάβησε και το σκάνδαλο με την 18χρονη χορεύτρια Καρίμα ελ-Μαρούγκ, γνωστή και ως Ρούμπι, για το οποίο ο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε για το ότι την πλήρωσε για να κάνει σεξ με καλεσμένους.

Εν τω μεταξύ, χωρίς σύζυγο πια, είχε σχέσεις με τη Φραντσέσκα Πασκάλε και αργότερα με μια νεαρή βουλευτή. Διαφορά ηλικίας: 49 χρόνια με την πρώτη και 53 με τη δεύτερη.

Οσο για την μετακίνηση στα προάστια, ο εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού μίλησε για κίνηση που την επέβαλαν οι διαφορετικοί ρυθμοί ζωής του Μπερλουσκόνι που είναι πλέον ευρωβουλευτής και απουσιάζει  συχνά από τη Ρώμη. Αν μη τι άλλο, κάνει και οικονομία: νοίκιαζε το Γκρατσιόλι για 40.000 ευρώ το μήνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...