404
Η ταινία «Born to be murdered», θα συνεχίσει τα γυρίσματά της στο Σύνταγμα την Κυριακή, με τον σκηνοθέτη Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο (αριστερά) και τον παραγωγό Λούκα Γκουαντανίνο |

Αποκλεισμένο λόγω… Χόλιγουντ το Σύνταγμα την Κυριακή

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 16:09
Η ταινία «Born to be murdered», θα συνεχίσει τα γυρίσματά της στο Σύνταγμα την Κυριακή, με τον σκηνοθέτη Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο (αριστερά) και τον παραγωγό Λούκα Γκουαντανίνο
|

Αποκλεισμένο λόγω… Χόλιγουντ το Σύνταγμα την Κυριακή

Protagon Team Protagon Team 7 Μαρτίου 2019, 16:09

Μια γεύση από… Χόλιγουντ θα πάρουν όσοι βρεθούν στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή, καθώς στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, θα γίνουν γυρίσματα μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής.

Πρόκειται για την ταινία «Born to be murdered», αγγλόφωνη, ιταλοαμερικανική συμπαραγωγή με σκηνοθέτη τον Φερντινάντο Τσίτο Φιλομαρίνο (βοηθό σκηνοθέτη στην οσκαρική ταινία «Να με φωνάζεις με το όνομά σου») και παραγωγούς τους Μάρκο Μοραμπίτο και Λούκα Γουαντανίνο (σκηνοθέτη του «Να με φωνάζεις με το όνομά σου»).

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Το σενάριο της ταινίας έχει γραφτεί εξ αρχής για να γυριστεί στην Ελλάδα και η ιστορία διαδραματίζεται στα Τρίκαλα, στα Μετέωρα, στα Ζαγόρια και κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Τα φορτηγά της παραγωγής στα Τρίκαλα – trikalaview.gr
Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα στα Τρίκαλα, τον Φεβρουάριο

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στα μέσα Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν μέσα Απριλίου.

Στην Αθήνα, τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 25 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 25 Μαρτίου, τα περισσότερα σε εξωτερικούς χώρους.

Ηδη, τις προηγούμενες ημέρες, έγιναν γυρίσματα στο Θησείο, στα Πετράλωνα, στην Ομόνοια και στους γύρω δρόμους, στο Γαλάτσι, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής και στου Ρέντη, ενώ από το πρωί της Πέμπτης άρχισαν να γυρίζονται σκηνές στα Εξάρχεια. Την επόμενη εβδομάδα, γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί για την Κυψέλη και την πλατεία Κλαυθμώνος και τους γύρω δρόμους.

Την εκτέλεση παραγωγής της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία Faliro House Productions του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου. Η εταιρεία έχει συνεργαστεί στην παραγωγή περισσότερων από 50 κινηματογραφικών έργων, όπως των «Voyage of time» του Τέρενς Μάλικ, «The Founder» του Τζον Λι Χάνκοκ, «Midnight Special» του Τζεφ Νίκολς, «Αστακός» του
Γιώργου Λάνθιμου, Before Midnight του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους, «Ατενμπεργκ» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε το ελληνικό κομμάτι της παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς The little drummer girl του Παρκ Τσαν-Γουκ.

Πότε θα κλείσει το κέντρο της Αθήνας

Την Κυριακή, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, θα εφαρμοστεί διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, στις εξής οδούς του δήμου Αθηναίων:

-Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος

-Β. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της

-πλατεία Συντάγματος

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...