277
Η οικογένεια Καραμανλή -Αλέξανδρος, Κώστας, Νατάσα και Αλίκη- στα χρόνια του κορονοϊού | Instagram/Νατάσα Παζαΐτη/CreativeProtagon

Αποκαλυπτήρια για τον… μουσάτο Κώστα Καραμανλή της καραντίνας

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2020, 21:53
Η οικογένεια Καραμανλή -Αλέξανδρος, Κώστας, Νατάσα και Αλίκη- στα χρόνια του κορονοϊού
|Instagram/Νατάσα Παζαΐτη/CreativeProtagon

Αποκαλυπτήρια για τον… μουσάτο Κώστα Καραμανλή της καραντίνας

Protagon Team Protagon Team 14 Απριλίου 2020, 21:53

Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής ήταν πάντα σπιτόγατος. Ακόμα και στα χρόνια της πρωθυπουργίας του, ένα από τα ζητήματα για το οποίο τον κατηγορούσαν ήταν ότι έμενε πολύ στο σπίτι του στη Ραφήνα, και δεν περνούσε πολλή ώρα στη δουλειά, στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπό μία έννοια, λοιπόν, το #μένουμεσπιτι για τον κορονοϊό δεν τον πείραξε.

Τον άλλαξε όμως. Αυτό φάνηκε από μια φωτογραφία που ανήρτησε στα social media η σύζυγός του, Νατάσα Παζαΐτη, η οποία γιόρτασε τη Μ. Τρίτη τα 54α γενέθλιά της, φυσικά στο σπίτι καθώς ισχύουν τα μέτρα εγκλεισμού για την επιδημία του κορονοϊού.

Η κυρία Παζαΐτη ποζάρισε μόνη της να σβήνει την τούρτα με τα κεράκια, αλλά επίσης μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, τους 17χρονους Αλέξανδρο και Αλίκη.

Ηταν μια αποκάλυψη για τον πρώην Πρωθυπουργό, ο οποίος ποζάρισε, φορώντας μια μαρινιέρα και αξύριστος!

«Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου» έγραψε η κυρία Παζαΐτη στη σχετική ανάρτησή της στο Instagram.

Προφανώς, για να έχει υιοθετήσει αυτό το casual look, ο κ. Καραμανλής δεν είναι από τους κοινοβουλευτικούς της ΝΔ που επιστρατεύονται στις λιγοστές -ελέω κορονοϊού- συνεδριάσεις της Βουλής —άλλωστε στα 11 χρόνια που έχουν περάσει από τότε που εγκατέλειψε την πρωθυπουργία, διατηρώντας το βουλευτικό αξίωμα, δεν υπήρξε και από τους πιο δραστήριους βουλευτές.

Και επίσης προφανώς είναι από αυτούς που λένε ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν μετά την άρση των περιορισμών της καραντίνας θα είναι μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Αν όχι, αυτό το μούσι θα συνιστά μεγάλη έκπληξη, ίσως τη σημαντικότερη πολιτική θέση του τα τελευταία χρόνια.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...