265
|

Αποκαλυπτήρια για το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2020, 11:45

Αποκαλυπτήρια για το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Protagon Team Protagon Team 8 Φεβρουαρίου 2020, 11:45

Με την ευκαιρία της έναρξης της λειτουργίας του επίσημου ιστότοπου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», η οποία έχει αναλάβει, με επικεφαλής τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον σχεδιασμό και τον συντονισμό, εκ μέρους του ελληνικού κράτους, των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, δόθηκε στη δημοσιότητα το λογότυπο-σήμα της όλης διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το σήμα επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους, με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές που την σημάδεψαν, αλλά και να αναδείξει την ανάγκη της «φυγής προς τα εμπρός», με τους δρόμους που ανοίγονται στο μέλλον.

Το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι χορηγία της Ενωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), και αναπτύχθηκε από το Beetroot Design Group.

Η Επιτροπή τονίζει επίσης, σε σχετική ανακοίνωση, ότι λειτουργεί αποκλειστικά με ίδιους πόρους, χωρίς καμία επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού. Σκοπός της είναι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821, να μην είναι μόνο αφορμή για λαμπρούς εορτασμούς, αλλά και ευκαιρία, προκειμένου να αναδείξουμε την Ελλάδα ως ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Ευρωπαϊκό κράτος και να καταθέσουμε το όραμά μας για την Ελλάδα του αύριο.

Με αφορμή τη νέα ιστοσελίδα και το σήμα της «Ελλάδας 2021», η πρόεδρος της Επιτροπής, κυρία Αγγελοπούλου, ανέφερε μεταξύ άλλων σε βιντεσκοπημένο μήνυμά της στα social media: «Μπορεί να έχουμε μνήμες χωριστές, ζωές διαφορετικές και όνειρα αλλιώτικα. Όμως, εμείς όλοι είμαστε η Ελλάδα. Και αυτό είναι το σήμα μας. Το σήμα της γιορτής και της ευκαιρίας μας. Ας το βάλουμε όλοι στην καρδιά μας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News