196
Η Σταυρούλα Κουράκου κατά την αποφυλάκισή της | INTIMENEWS

Αποφυλακίστηκε η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2019, 14:37
Η Σταυρούλα Κουράκου κατά την αποφυλάκισή της
|INTIMENEWS

Αποφυλακίστηκε η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλα Κουράκου

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2019, 14:37

Την αποφυλάκιση της συζύγου του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, Σταυρούλας Κουράκου, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο είχε κρατηθεί προσωρινά για υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αποφάσισαν την Παρασκευή οι δικαστικές Αρχές.

Η κυρία Κουράκου αφέθηκε ελέυθερη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οπως ανέφερε νωρίτερα το kathimerini.gr σε ρεπορτάζ της Ιωάννας Μάνδρου, η ανακρίτρια κατά της διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα έκανε δεκτή τη σχετική αίτηση της κυρίας Κουράκου που από τις 24 Οκτωβρίου κρατείται στον Κορυδαλλό.

Η κυρία Ζαμανίκα διέταξε την αποφυλάκιση της συζύγου του κ. Παπαντωνίου υπό όρους οι οποίοι είναι: εγγύηση 150.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Η κυρία Κουράκου θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό της εγγύησης έως τις 20 Απριλίου 2019.

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε ότι η ανακρίτρια συνεκτίμησε «το γεγονός ότι η κυρία Κουράκου συναίνεσε στην άρση του τραπεζικού της απορρήτου σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα και έδωσε πληρεξουσιότητα για να ελεγχθούν οι καταθέσεις της σε όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου. Με τον τρόπο αυτό βοηθά να απαντηθούν τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχει ήδη αποστείλει η ανακρίτρια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...