190
|

Από το νοσοκομείο του «Κορυδαλλού», σπίτι του ο 87χρονος Μπάμπης Βωβός

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2020, 15:19

Από το νοσοκομείο του «Κορυδαλλού», σπίτι του ο 87χρονος Μπάμπης Βωβός

Protagon Team Protagon Team 26 Νοεμβρίου 2020, 15:19

Πέντε ημέρες μετά σύλληψή του (σ.σ. μία ακόμη) για χρέη προς το Δημόσιο και αφού έμεινε για δύο 24ωρα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ο άλλοτε κραταιός μεγαλοκατασκευαστής, Μπάμπης Βωβός, αναμένεται να επιστρέψει και πάλι σπίτι του στην Κηφισιά.

Μετά τη σύλληψή του, ο 87χρονος Μπάμπης Βωβός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και ακολούθως επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές Ναυπλίου. Τελικά όμως, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του και του βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού του, αποφασίστηκε να μεταφερθεί και να παραμείνει υπό κράτηση στο «νοσοκομείο» του Κορυδαλλού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, έχοντας συμπληρώσει δύο 24ωρα στο νοσοκομείο των φυλακών, ο ίδιος ο συλληφθείς έκανε γνωστό ότι θα περάσει εντός της ημέρας την πόρτα της εξόδου των φυλακών.

«Σήμερα το μεσημέρι ή το απόγευμα βγαίνω. Μου είπε η κόρη μου ότι σήμερα βγαίνω… Πώς είμαι; Μια χαρά και δυο τρομάρες ειμαι. Εχω πνιγεί… Είμαι στο τέλος και βγαίνω», δήλωσε στο protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι πέτυχαν συγχώνευση ποινών και μετατροπή τους σε χρηματική, καθώς και μία ακόμη δοσοποίηση των οφειλών του προς την Εφορία, όπως είχε γίνει και κατά το παρελθόν, όταν είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα για τα χρέη του στο Δημόσιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...