347
Πολλοί είχαν σπεύσει στο κατάστημα της Αριστείδου από τα ξημερώματα | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Από τα πάρτι στις πλατείες στον συνωστισμό στη ΔΕΗ – Η Αστυνομία επέβαλε την τάξη

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2020, 11:15
Πολλοί είχαν σπεύσει στο κατάστημα της Αριστείδου από τα ξημερώματα
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Από τα πάρτι στις πλατείες στον συνωστισμό στη ΔΕΗ – Η Αστυνομία επέβαλε την τάξη

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2020, 11:15

Εδώ και μέρες ακούμε για το πρόβλημα του συνωστισμού νέων στις πλατείες –όντως είναι κάτι που ανησυχεί τους επιδημιολόγους και όχι μόνον–, αλλά τι να πει κανείς για τις εικόνες από τα καταστήματα της ΔΕΗ, όπου από τα ξημερώματα της Δευτέρας επικράτησε το αδιαχώρητο, χωρίς να τηρούνται καν τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό; Ευτυχώς εδώ «επιτράπηκε» στην ΕΛ.ΑΣ. να επιβάλει την τάξη, σε αντίθεση με τις πλατείες που έχουν γίνει πεδία μιας γενικευμένης ανταρσίας κατά του #μένουμε_ασφαλείς…

Στο κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, στο κέντρο της Αθήνας, εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν τη Δευτέρα στην ουρά για πληρωμή λογαριασμού και άλλες συναλλαγές.

Είναι η πρώτη ημέρα που το -πάντα πολυσύχναστο- κατάστημα της εταιρείας άνοιγε μετά την καραντίνα. Πολλοί είχαν πάρει θέση από τα ξημερώματα, παρότι εργαζόμενοι της επιχείρησης ενημερώνουν τους πελάτες ότι υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης διαδικτυακά και τηλεφωνικά. Και όπως προσθέτουν, δεν θα διακοπεί η σύνδεση για όποιον καθυστερήσει για λίγες ημέρες την πληρωμή.

Στις 8 το πρωί, στο σημείο ήταν περί τα 500 άτομα, μετέδωσαν ο ΣΚΑΪ και η ΕΡΤ1. Οι ουρές εκτείνονταν από την είσοδο του καταστήματος μέχρι την οδό Σοφοκλέους από τη μία πλευρά και την Ευριπίδου από την άλλη.

Επιτόπου έσπευσαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έδωσαν οδηγίες στο κοινό να τηρεί τις αποστάσεις.

Πώς μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες

Στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 που λειτουργεί από 07:00 ως τις 21:00 δίνεται η δυνατότητα για πληρωμές από το τηλέφωνο καθημερινά 09:00-17:00 με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στον λογαριασμό και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετους κωδικούς.

Επίσης λειτουργεί η Υπηρεσία Επιστροφής Κλήσης για όσους είναι σε αναμονή πάνω από 3 λεπτά, ενώ τηλεφωνικά γίνονται και διακανονισμοί και για ποσά άνω των 5.000 ευρώ, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν στα καταστήματα.

Επίσης μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr όλοι οι πελάτες μπορούν:

-Να πληρώσουν ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμία τραπεζική προμήθεια

-Να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό e-bill κάνοντας χρήση και της έκπτωσης των 5 ευρώ/λογαριασμό, που ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου

-Να συνάψουν νέα συμβόλαια ή να κάνουν αλλαγή των στοιχείων του συμβολαίου τους μέσω της νέας υπηρεσίας e-contract της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...