217
Ο Χρήστος Γιαννούλης της ΕΡΤ3 συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα | Twitter/Alexis Tsipras

Από παρουσιαστής ειδήσεων στην ΕΡΤ3 υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 15:00
Ο Χρήστος Γιαννούλης της ΕΡΤ3 συναντήθηκε στο Μαξίμου με τον Αλέξη Τσίπρα
|Twitter/Alexis Tsipras

Από παρουσιαστής ειδήσεων στην ΕΡΤ3 υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2019, 15:00

Θα είναι μια δύσκολη μάχη, για τον Χρήστο Γιαννούλη. Οχι μόνο επειδή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 καλείται να αντιμετωπίσει τον Απόστολο Τζιτζικώστα, έναν πολιτικό μεγάλου βεληνεκούς, ούτε επειδή η Κεντρική Μακεδονία υπήρξε ανέκαθεν «κάστρο» της ΝΔ· ο κ. Γιαννούλης θα πρέπει ως υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ να κατέλθει στον εκλογικό στίβο υπερασπιζόμενος τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε κάθε περίπτωση, με αυτόν τον τρόπο έκλεισε ο ΣΥΡΙΖΑ μια εκκρεμότητα. Το ΚΙΝΑΛ έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Χρήστου Παπαστεργίου, ενώ το ΚΚΕ κατεβάζει τον Σωτήρη Αβραμόπουλο.

Ο κ. Γιαννούλης έγινε δεκτός από τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου το μεσημέρι της Παρασκευής και έπειτα ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος για τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, θέση που η Κουμουνδούρου δυσκολευόταν πολύ να καλύψει (όπως άλλωστε και με τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, που ανατέθηκε στην Κατερίνα Νοτοπούλου).

Με tweet ο Πρωθυπουργός γνωστοποίησε την εξέλιξη και ευχήθηκε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη «καλή επιτυχία στον αγώνα για μια δημοκρατική και προοδευτική Μακεδονία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...