281
Ο Παύλος Πολάκης και η παρουσιάστρια που δεν θέλησε να διακόψει τον εκτενή μονόλογό του | ERT/WebTV

Απίστευτο σόου Πολάκη στην ΕΡΤ: «Με παραγγελία Στουρνάρα η εισαγγελική έρευνα»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2019, 21:00
Ο Παύλος Πολάκης και η παρουσιάστρια που δεν θέλησε να διακόψει τον εκτενή μονόλογό του
|ERT/WebTV

Απίστευτο σόου Πολάκη στην ΕΡΤ: «Με παραγγελία Στουρνάρα η εισαγγελική έρευνα»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2019, 21:00

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης ουσιαστικά επιδόθηκε σε ένα σόου τουλάχιστον μίας ώρας που είχε τον χαρακτήρα διαγγέλματος, με τους δημοσιογράφους να διστάζουν να τον σταματήσουν ακόμα και για να κάνουν κάποια ερώτηση. Κάποια στιγμή μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός σηκώθηκε, γύρισε την πλάτη του στην κάμερα και άρχισε να ψάχνει κάποια έγγραφα από τα συρτάρια του γραφείου…

Κατά τα λοιπά, χαρακτήρισε «καλοδεχούμενη» την εισαγγελική παρέμβαση καθώς, όπως είπε, «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». «Εδώ είμαι, καλώς να ορίσετε, ούλοι οι καλοί λεβέντες» φώναξε. Ωστόσο υποστήριξε ότι η παρέμβαση έγινε «κατά παραγγελία του κ. Στουρνάρα». Οταν του ζητήθηκαν εξηγήσεις απάντησε: «Δεν ζήτησε να τον προστατεύσουν; Δεν προκαλεί την εισαγγελική παρέμβαση;» – για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την κίνηση της Δικαιοσύνης: «Εχετε δει υπουργό άλλης κυβέρνησης να ασκεί κριτική σε θεσμό και την ίδια ημέρα να ασκείται προκαταρκτική εξέταση;»

Ο κ. Πολάκης παραδέχθηκε: «Σαφώς και πήρα τηλέφωνο τον κ. Στουρνάρα» αλλά ισχυρίστηκε πως «ουδέποτε τον απείλησα, ουδέποτε ηχογράφησα τη συνομιλία μας. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ αυτά τα πράγματα, μιλώ πάντα στο φως της ημέρας». Μάλιστα είπε πως «αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει καμία ηχογράφηση, θα φταίω εγώ να κάνω μήνυση στον κ. Στουρνάρα ότι με συκοφαντεί και με διαβάλλει; Οπως έκανε με το δάνειό μου;»

Οταν η Ακριβοπούλου απαγόρευσε τις ερωτήσεις

Ισως πάντως η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή της «συνέντευξης» ήταν όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαχλιμίτζος προσπάθησε να υποβάλει ερώτημα στον κ. Πολάκη αλλά η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου τον γείωσε με την απίστευτη ατάκα: «Ο διάλογος θα γίνει μετά!»

Αυτό μάλιστα έγινε μετά από έναν τεράστιο μονόλογο του υπουργού που δεν θύμιζε σε τίποτα μία κανονική συνέντευξη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...