264
|

Απεβίωσε σε ηλικία 33 ετών η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2018, 13:39

Απεβίωσε σε ηλικία 33 ετών η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά

Protagon Team Protagon Team 19 Αυγούστου 2018, 13:39

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών, η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά, παρουσιάστρια στο «Νέο Κανάλι».

Όπως μετέδωσε το κανάλι Epsilon, όπου είχε εργαστεί η παρουσιάστρια κατά το παρελθόν, η Νατάσσα Βαρελά πέθανε από διάτρηση στομάχου.

Την είδηση του θανάτου της, γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook, ο συνάδελφος της Γιάννης Παπαγιάννης, που ενημερώθηκε από τον πατέρα της για το τραγικό γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της δημοσιογράφου Αναστασίας (Νατάσας) Βαρελά, η οποία έφυγε τόσο αναπάντεχα από κοντά μας, σήμερα το ξημέρωμα, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα «ΧΩΡΑ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας «FINAΝCIAL BOX». Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ «EXTRA 3», όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ «EPSILON TV», στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα.

Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή.

Τα στοιχεία της κηδείας της Νατάσας Βαρελά θα γίνουν γνωστά με νεώτερη ανακοίνωση.