396
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης στο βήμα της Βουλής | INTIMEnews

Απεταξάμην τον Πετσίτη (και) από τον Φλαμπουράρη: «Δεν είναι φίλος μας, απλά έβγαζε σέλφι»

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 16:25
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης στο βήμα της Βουλής
|INTIMEnews

Απεταξάμην τον Πετσίτη (και) από τον Φλαμπουράρη: «Δεν είναι φίλος μας, απλά έβγαζε σέλφι»

Protagon Team Protagon Team 21 Δεκεμβρίου 2018, 16:25

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το «καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο» που είπε για τον μυστικοσύμβουλό του (και παιδικό του φίλο) ο Νίκος Παππάς, και ο Αλέκος Φλαμπουράρης βγήκε επισήμως (από το βήμα της Βουλής) να υποστηρίξει ότι ο διαβόητος -πια- Μανώλης Πετσίτης δεν είναι φίλος του Πρωθυπουργού και των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, αλλά ένας «σφουγγοκωλάριος» που απλώς έβγαζε σέλφι μαζί τους!

Με αφορμή τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας – μία εκ των οποίων (δείτε τη κάτω) δείχει τον ίδιο τον κ. Φλαμπουράρη με τον Μανώλη Πετσίτη και τον Αλέξη Τσίπρα να γιορτάζουν στην Κουμουνδούρου- ο υπουργός Επικρατείας  διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να λέγεται ότι «είναι φίλος του Πρωθυπουργού ή του Φλαμπουράρη κάποιος που – όπως μου λένε –βρέθηκε δίπλα μας όταν κερδίσαμε το 2015 και έβγαλε φωτογραφίες».

Οταν βέβαια έκανε ακριβώς το ίδιο στο πρωτοσέλιδό της η «Εφημερίδα των Συντακτών» (φωτογραφία), τότε ήταν «απόδειξη  διαπλοκής» του Μανώλη Πετσίτη «με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα», όπως διαλαλούσε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα.

Ούτε βέβαια μπόρεσε να εξηγήσει πώς, εκτός από τις σέλφι, ο «Μανόλο» εμφανίζεται να συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα σε σειρά πολιτικών εκδηλώσεων, όπως αυτή στο Σκοπευτήριο Καισαριανής (φωτογραφία κάτω).

«Αν είστε στο δρόμο και δίπλα σας περάσει κάποιος και σας βγάλει φωτογραφία ή έρθει κάποιος στο γραφείο και βγάλει φωτογραφία, δεν θα ήταν ντροπή μου να το αναφέρω», πρόσθεσε ο κ. Φλαμπουράρης και όταν οι βουλευτές της ΝΔ του υπενθύμισαν ότι ο Πετσίτης δεν ήταν κάποιος περαστικός, αλλά κάποιος που είχε τη άνεση να φωτογραφίζει ακόμα και στο πόντιουμ των δηλώσεων στο Μαξίμου (θυμηθείτε την επίμαχη φωτογραφία κάτω), δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του:

«Ποιο πόντιουμ; Μην με εκνευρίζετε. Δεν καταλαβαίνετε τι λέτε; Όπως δεν καταλαβαίνετε το περιεχόμενο της ερώτησης. Δεν ξέρετε την ουσία. Απλά θέλετε να πείτε ότι είναι σκάνδαλο ότι κάνουμε και εμείς σκάνδαλα. Δικοί μας δεν έχουν περάσει ούτε απ έξω από τα δικαστήρια. Δικοί σας είναι από ισόβια έως 5 χρόνια. Εμείς θα συνεχίσουμε και να προστατεύουμε την παραγωγική βάση της χώρας και να επιδιώκουμε οι εργαζόμενοι να ζουν με αξιοπρέπεια και να αναζητάμε τα σκάνδαλα που εσείς κάνατε και οδηγήσατε την χώρα στα βράχια. Δεν είναι δυνατόν ο λαός να ξεχάσει όσα κάνατε», είπε πετώντας την μπάλα στη κερκίδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...