204
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης | Nikos Libertas / SOOC

Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον Μητσοτάκη: «Θα τα πούμε από κοντά και σύντομα»!

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2018, 09:41
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης
|Nikos Libertas / SOOC

Ο Ρουβίκωνας απειλεί τον Μητσοτάκη: «Θα τα πούμε από κοντά και σύντομα»!

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2018, 09:41

Ευθείες απειλές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει μέλος του Ρουβίκωνα με αφορμή την δήλωση του  προέδρου της ΝΔ για την επίθεση των αναρχικών στο ΣτΕ.

Με ανάρτησή του το μέλος της αναρχικής οργάνωσης χαρακτηρίζει την ΝΔ «ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο» και προσθέτει:

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ο,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Σε δήλωσή του την Τρίτη με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει».

Οπως γράφει εξάλλου η «Καθημερινή», η επίθεση στο ΣτΕ σχεδιάστηκε και αποφασίστηκε σε συνάντηση αναρχικών απ’ όλη την Ελλάδα, που φιλοξενήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη του Ρουβίκωνα, της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας (ΑΣΥΝΦ) και της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τις τρεις ομάδες αναρχικών που προκάλεσαν τις εκτεταμένες φθορές στο κτίριο του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου στην οδό Πανεπιστημίου.

Επιπλέον, η «Καθημερινή» αναφέρει ότι το κτίριο του δικαστηρίου δεν είχε αξιολογηθεί ως πιθανός στόχος και δεν το επιτηρούσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...