176
Η Αντόνιο Μπαντέρας στις Κάννες το 2019 | Shutterstock

Απάτη με υποψήφιους κομπάρσους στην ταινία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2021, 16:20
Η Αντόνιο Μπαντέρας στις Κάννες το 2019
|Shutterstock

Απάτη με υποψήφιους κομπάρσους στην ταινία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2021, 16:20

Την προσοχή του κοινού για πιθανή προσέγγιση από επιτήδειους ζητά η παραγωγή της χολιγουντιανής κινηματογραφικής ταινίας «The Enforcer», με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, κομπάρσοι που έχουν δηλώσει πως θέλουν να συμμετάσχουν στα γυρίσματα έλαβαν μηνύματα στο κινητό τους τηλέφωνο, στα οποία η παραγωγή εμφανιζόταν να ζητά προσωπικά τους στοιχεία. Η παραγωγή ενημέρωσε άμεσα πως τα συγκεκριμένα μηνύματα είναι κακόβουλα και ζητεί από όσους τα έλαβαν, να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή εξαπάτησής τους.

Το ΑΠΕ ανέφερε ότι κάποιοι που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mail του «casting call» (σ.σ. πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) στο κινητό τους τηλέφωνο -και δη, από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις [email protected], [email protected].

Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει «χακάρισμα» των e-mail του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησής τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...