149
Ο Νίκος Χαρδαλιάς προσερχόμενος στη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη | ΙΝΤΙΜΕnews

Απαγόρευση (μεταμεσονύκτιας) κυκλοφορίας: Τα έγγραφα που απαιτούνται

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2020, 09:32
Ο Νίκος Χαρδαλιάς προσερχόμενος στη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Απαγόρευση (μεταμεσονύκτιας) κυκλοφορίας: Τα έγγραφα που απαιτούνται

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2020, 09:32

Στη συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στα έγγραφα που θα απαιτούνται για τις μετακινήσεις μετά τις 00.30, με το που τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

«Τα μόνα έγγραφα που θα υπάρξουν είναι πιστοποιήσεις των εργοδοτών με τις αντίστοιχες βεβαιώσεις από την ΕΡΓΑΝΗ: πού εργάζεται και πού τον απασχολεί η επιχείρηση και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θεμάτων υγείας. Ουδείς άλλος θα κυκλοφορεί από τις 00:30 μέχρι τις 05:00», ξεκαθάρισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι το μέτρο για την απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες τίθεται σε ισχύ σε περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και συγκεκριμένα:

Επίπεδο 3: Ανατολική Αττική, Αχαΐα, Βοιωτία, Βόρειος Τομέας Αθηνών, Δυτική Αττική, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέα, Κύθνος, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Λάρισα, Λέσβος, Μύκονος, Νήσοι Αττικής, Νότιος Τομέας Αθηνών, Πειραιάς, Πέλλα, Σάμος, Σέρρες, Τρίκαλα.

Επίπεδο 4: Καστοριά, Κοζάνη.