188
Ο Αντώνης Νικοπολίδης στο στούντιο της εκπομπής One Talk | YouΤube

Αντώνης Νικοπολίδης: Λείπει ο πραγματικός ηγέτης από την πολιτική σκηνή

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 13:20
Ο Αντώνης Νικοπολίδης στο στούντιο της εκπομπής One Talk
|YouΤube

Αντώνης Νικοπολίδης: Λείπει ο πραγματικός ηγέτης από την πολιτική σκηνή

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουνίου 2019, 13:20

Σε μια εκ βαθέων εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Οne TV και τη δημοσιογράφο Αθηναΐδα Νέγκα, ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας και νυν προπονητής και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε εκτός από το ποδόσφαιρο, για την πολιτική και το τι είναι αυτό που λείπει από την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας, αλλά και για το ενδεχόμενο ανάληψης των ηνίων της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τον Γιάννη Μώραλη τον εμπιστεύομαι σαν άνθρωπο και πιστεύω ότι δικαιώνομαι συνέχεια, γιατί είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος που κάνει σοβαρή δουλειά», δήλωσε για τον επανεκλεγέντα δήμαρχο Πειραιά, με το συνδυασμό του οποίου εξελέγη και ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος. Και αυτό, τόνισε, είναι ένα γεγονός που που αποδεικνύεται από τη στήριξη του πειραϊκού λαού.

Κληθείς να σχολιάσει τι είναι αυτό που λείπει σήμερα από την κεντρική πολιτική σκηνή, ο Αντώνης Νικοπολίδης απάντησε πως είναι εμφανής η απουσία ενός πραγματικού ηγέτη.

Οσο για το ενδεχόμενο επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου και την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την πρωθυπουργία, είπε: «πρέπει να αξιολογήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιον που δεν έχει παράξει ακόμη έργο» από τη θέση του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...