250
| Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

Αντιεμβολιαστικό δράμα στη Δράμα: Αρνητής δεν δέχθηκε αντιβίωση και τελικά πέθανε

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2021, 10:07
|Γενικό Νοσοκομείο Δράμας

Αντιεμβολιαστικό δράμα στη Δράμα: Αρνητής δεν δέχθηκε αντιβίωση και τελικά πέθανε

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2021, 10:07

Στη Δράμα, «πρωταθλήτρια» του αντιεμβολιαστικού κινήματος (σύμφωνα και με τον όρο που χρησιμοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Παπαδόπουλος), ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη περίπτωση αρνητή, που αν και του δόθηκε η ενδεδειγμένη αγωγή (αντιβίωση), εκείνος αρνήθηκε να τη λάβει και τελικά κατέληξε.

Σε δηλώσεις του στο GrTimes, ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας περιέγραψε την κατάσταση με τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού, λέγοντας ότι «δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή».

«Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε», είπε και χαρακτήρισε τη Δράμα «πρωταθλήτρια» στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών.

«Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορονοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας, μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης μπαίνουν σε καθεστώς μίνι lockdown, με τον αντιπεριφερειάρχη να εύχεται να αποδώσουν τα μέτρα, διότι, όπως σημείωσε, είναι «λυπηρό για τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που συμβαίνει. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτή την εποχή πέφτουν οι θερμοκρασίες». «Σήμερα το πρωί στη Δράμα είχαμε μόλις 6 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι αρχίζουμε να μαζευόμαστε σε κλειστούς χώρους. Και δεν μιλάω για το Νευροκόπι, μιλάω για την πόλη. Οφείλουμε, λοιπόν, να εναρμονιστούμε με τα μέτρα, γιατί δεν θα αντέξουμε άλλον “μαύρο Νοέμβρη” σαν αυτό που βιώσαμε πέρυσι», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...