196
Στην Πειραιώς φαίνεται ότι δεν αφήνουν δημοσίευμα της «Αυγής» να περάσει ασχολίαστο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Αντιδράσεις για το άρθρο της «Αυγής» κατά του εθελοντισμού

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2020, 14:47
Στην Πειραιώς φαίνεται ότι δεν αφήνουν δημοσίευμα της «Αυγής» να περάσει ασχολίαστο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Αντιδράσεις για το άρθρο της «Αυγής» κατά του εθελοντισμού

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2020, 14:47

Για αθλιότητα εκ μέρους της «Αυγής» έκανε λόγο το Σάββατο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας άρθρο στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο, με αφορμή της νοσηλεύτριες που μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζεται ο εθελοντισμός ένας «φερετζές για τον νεοφιλελευθερισμό».

Είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που η Πειραιώς στρέφεται κατά της «Αυγής», μετά το tweet για τους τάφους στις Σέρρες και τις επακόλουθες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη.

Στο άρθρο αναφέρεται, μεταξύ άλλων ότι πρέπει να βλέπουμε «τι κρύβεται πίσω από το παραβάν της βοήθειας των ιδιωτών και να μην ξεχνάμε ότι ο εθελοντισμός είναι ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού».

«Οσο και να ηρωοποιήσουν τις εθελόντριες νοσηλεύτριες, πίσω από την κίνηση αυτή κραυγάζει η παραδοχή των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό», αναφέρει ακόμη ο συντάκτης.

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι «το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αθλιότητα με τους τάφους, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Σήμερα έβαλε στο στόχαστρο τους εθελοντές που με αυτοθυσία έσπευσαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους που δίνουν μάχη για τη ζωή.

» Εχθρεύονται την κοινωνία των πολιτών και ως πολιτικές ύαινες ποντάρουν στην καταστροφή για να ανακάμψουν πολιτικά. Και φροντίζουν να το δείχνουν καθημερινά».


 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...