205
Κατάστημα με χριστουγεννιάτικα είδη (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Ανοικτά από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.30 μ.μ. τα καταστήματα με τα εποχικά

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2020, 18:51
Κατάστημα με χριστουγεννιάτικα είδη (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Ανοικτά από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.30 μ.μ. τα καταστήματα με τα εποχικά

Protagon Team Protagon Team 4 Δεκεμβρίου 2020, 18:51

Ανοικτά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ θα είναι τα εποχικά καταστήματα, ενώ με sms «2» στο 13033, ή με συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωση κίνησης, είτε χειρόγραφη βεβαίωση για μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, θα δίνεται στους πολίτες η άδεια για μετάβαση σε αυτά.

Σύμφωνα με όσα παρουσίασε στην ενημέρωση των 6 μ.μ. από το υπουργείο Υγείας ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης, το ωράριο και ο τρόπος λειτουργίας των εν λόγω καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής:

Τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 7:00 το πρωί έως 8:30 το βράδυ

Στα καταστήματα άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων, θα μπορεί να παρευρίσκεται και να κάνει αγορές ένα άτομο για κάθε 15 τ.μ.

Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας προστασίας από το προσωπικό εργασίας και τους πελάτες, επισκέπτες και καταναλωτικό κοινό.

Οι παρευρισκόμενοι στο κατάστημα θα πρέπει να τηρούν μεταξύ τους απόσταση των 2 μέτρων.

Συνίσταται η μη χρήση ανελκυστήρων. Αν η χρήση τους θεωρηθεί αναγκαία, η πληρότητα στο κατάστημα σε σχέση με το επιτρεπόμενο όριο θα πρέπει να είναι της τάξεως του 40%.

Σε περίπτωση ύπαρξης κυλιόμενων κλιμάκων, δεν επιτρέπεται η χρήση ανελκυστήρα, παρά μόνο σε ΑΜεΑ, σε ηλικιωμένα άτομα ή για χρήση της τροφοδοσίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα εποχικά καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα στις 7 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...