201
Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο 19χρονος Αλέξανδρος εκμεταλλευόταν τη φυσική του δύναμη για να επιβληθεί στα θύματά του | INTIMEnews

Ανοίγουν στόματα στη Ρόδο: Τι καταγγέλλουν για τον 19χρονο συλληφθέντα της δολοφονίας Τοπαλούδη

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2019, 12:55
Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο 19χρονος Αλέξανδρος εκμεταλλευόταν τη φυσική του δύναμη για να επιβληθεί στα θύματά του
|INTIMEnews

Ανοίγουν στόματα στη Ρόδο: Τι καταγγέλλουν για τον 19χρονο συλληφθέντα της δολοφονίας Τοπαλούδη

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2019, 12:55

Σπάει η ιδιότυπη ομερτά στην κλειστή κοινωνία της Ρόδου και όσο περνάει ο καιρός από τον άγριο βασανισμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ανοίγουν όλο και περισσότερα στόματα.

Ο κλοιός για τους δύο προφυλακισμένους νεαρούς, τον 19χρονο Αλβανό και τον 21 ετών Ροδίτη, σφίγγει μέρα με τη μέρα.

Τώρα στο φως της δημοσιότητας έρχονται τρεις νέες καταγγελίες για τα σεξουαλικά όργια στα οποία εξανάγκαζε -ή αποπειράθηκε- νεαρές κοπέλες ο 19χρονος συλληφθείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, σε μία τουλάχιστον περίπτωση, 18χρονη κατέθεσε στο Λιμενικό ότι την βίασαν ο 19χρονος Αλέξανδρος μαζί με ακόμη έναν άνδρα, ενώ άλλες δύο νεαρές κοπέλες, 17 και 18 ετών, ισχυρίστηκαν στις καταθέσεις τους ότι ο προφυλακισθείς είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.

Και οι τρεις δεν είχαν προβεί ποτέ σε επίσημη καταγγελία, προφανώς επειδή φοβούνταν για τις συνέπειες.

Θύμα βιασμού ή εξαναγκασμού σε σεξουαλική συνεύρευση όπως το βράδυ του βασανιστικού θανάτου της, φέρεται να είχε πέσει παλαιότερα και η Ελένη Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ούτε εκείνη είχε προβεί σε κάποια καταγγελία. Οπως αποκαλύπτεται ωστόσο, μαζί με μία φίλη της είχαν απευθυνθεί στις αρχές προκειμένου να ζητήσουν συμβουλές και κατευθύνσεις για το τι μπορούσαν να κάνουν σε περίπτωση που οι δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...