192
Φωτογραφία αρχείου από θερινό κινηματογράφο | Intime

Ανοίγουν μουσεία, σινεμά, θέατρα και μουσικές παραστάσεις – Ολες οι ημερομηνίες

Φωτογραφία αρχείου από θερινό κινηματογράφο
|Intime

Ανοίγουν μουσεία, σινεμά, θέατρα και μουσικές παραστάσεις – Ολες οι ημερομηνίες

Νέα άρση περιοριστικών μέτρων και άνοιγμα δραστηριοτήτων αποφάσισαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι ειδικοί του υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου υγείας, αφού αξιολόγησε τα επιδημιολογικά δεδομένα, θα προτείνει στην κυβέρνηση μία δέσμη μέτρων με την οποία θα ανοίξουν μετά από μήνες αρκετές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα οι ειδικοί θα προτείνουν:
  • Στις 14 Μαΐου να ανοίξουν τα μουσεία
  • Στις 21 Μαΐου να ανοίξουν οι θερινοί κινηματογράφοι
  • Στις 28 Μαΐου να ξεκινήσουν οι θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αλλά μόνο σε ανοιχτούς χώρους

Την ίδια στιγμή αποφασίστηκε στις 17 Μαΐου να ξεκινήσουν οι αθλητικές ακαδημίες αποκλειστικά και μόνο σε ανοιχτούς χώρους και με γκρουπ μέχρι 10 συμμετεχόντων.

Λίγο νωρίτερα, μιλώντας στον «Θέμα FM» γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης , είπε ότι στις 14 Μαΐου τελειώνουν τα click away και click inside (εδώ)

«Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15. Οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών ωστόσο, θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα. Η χρήση των SMS θα επανεξεταστεί συνολικά», είπε ο κ. Σταμπουλίδης, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους για τα ψώνια οι καταναλωτές, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...