281
Φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη στο τόπο του δυστυχήματος | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2018, 10:57
Φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη στο τόπο του δυστυχήματος
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη

Protagon Team Protagon Team 17 Φεβρουαρίου 2018, 10:57

Δύο χρόνια μετά την τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε την ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο φάκελος της υπόθεσης εκείνης της μοιραίας νύχτας, ανοίγει ξανά. Τι και αν όλα έδειχναν ότι οι έρευνες των Αρχών θα σταματούσαν μιας και ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης είχε κλείσει, η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή φαίνεται να επανέρχεται με προσφυγή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Εθνος», μετά την προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο, ο φάκελος ανοίγει ξανά. Ετσι, ο εισαγγελέας Εφετών Σοφοκλής Λογοθέτης θα κληθεί τώρα να μελετήσει τις νέες αιτήσεις της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη.

Η προσφυγή της οικογένειας ουσιαστικά αμφισβητεί την εκδοχή ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εκείνο το μοιραίο βράδυ ήταν ο ίδιος ο δημοφιλής τραγουδιστής. Οι δικαστικοί κύκλοι, από την πλευρά τους εκτιμούν πως η υπόθεση ενδέχεται να λάβει νέα τροπή ως προς το σκέλος της έρευνας χωρίς αυτό να προδικάζει την αλλαγή του αποτελέσματος.

Μάλιστα, με την εξέταση και της προσφυγής θα έχουν εξαντληθεί όλα τα πρόσφορα αποδεικτικά μέσα και θα υπάρχει στη διάθεση των Αρχών κάθε στοιχείο που μπορεί να αποκαλύψει  δίχως αμφιβολία τι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Φεβρουαρίου του 2016.

269583
Ενα γκράφιτι στην μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή

Στην προσφυγή που σύμφωνα με την πηγή του Εφετείου, αριθμεί περισσότερες από 100 σελίδες, η πλευρά της οικογένειας φέρεται να σημειώνει τις ελλείψεις που κατά τη γνώμη της υπάρχουν στο φάκελο αλλά και τις αντιφάσεις που θεωρεί ότι υφίστανται  στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο.

Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος» αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και το θέμα της υποκλοπής ακυκλοφόρητων τραγουδιών και προσωπικών δεδομένων από τους λογαριασμούς του Παντελή Παντελίδη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...