281
Ο Νίκος Μαυρίκος σε φωτογραφία με τη σύντροφό του Χρύσα Δρακάκη | Twitter

Ανησυχητική σιγή για τον επιχειρηματία Μαυρίκο – και μία συνταρακτική αποκάλυψη

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 13:06
Ο Νίκος Μαυρίκος σε φωτογραφία με τη σύντροφό του Χρύσα Δρακάκη | Twitter

Ανησυχητική σιγή για τον επιχειρηματία Μαυρίκο – και μία συνταρακτική αποκάλυψη

Protagon Team Protagon Team 31 Δεκεμβρίου 2018, 13:06

Διάχυτη πια είναι η ανησυχία για την τύχη του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου που έπεσε θύμα απαγωγής την περασμένη εβδομάδα ενώ έβγαινε από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά.

Οσο περνούν οι ημέρες χωρίς να υπάρχει επικοινωνία των δραστών με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας, τόσο κορυφώνεται η αγωνία των δικών του ανθρώπων.

Η σιγή των απαγωγέων του 51 ετών επιχειρηματία και πατέρα τριών παιδιών, μόνον ανησυχία προκαλεί και στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Πλέον δεν αποκλείεται το χειρότερο σενάριο, καθώς όπως εκτιμάται, αν η αρπαγή του έγινε για λύτρα, θα είχε ήδη χτυπήσει το τηλέφωνο της οικογένειας.

Η απαγωγή Μαυρίκου συνδέεται πια επισήμως με υπόθεση λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων στην οποία είχε εμπλακεί αρκετά χρόνια πριν το θύμα.

Όπως πιθανολογείται, με δεδομένο ότι τόσες ημέρες δεν έχει υπάρξει επικοινωνία για λύτρα, αυτοί που τον απήγαγαν προφανώς το έκαναν επειδή θέλουν να τους υποδείξει κάτι.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν τον ήθελαν νεκρό, θα τον είχαν σκοτώσει επί τόπου.

Νέα τροπή δίνει επίσης στην υπόθεση η αποκάλυψη ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Μαυρίκος πέφτει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης «Real News», ο επιχειρηματίας φέρεται να έχει υπάρξει θύμα ολιγοήμερης απαγωγής πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τότε είχε αφεθεί ελεύθερος αφού καταβλήθηκε στους απαγωγείς του ποσό ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Μόνη πηγή πληροφοριών της Αστυνομίας παραμένει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά του απαχθέντος. Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο επιχειρηματίας είχε μαζί του τη στιγμή της απαγωγής το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έκλεισε λίγο αργότερα. Με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου περιμένουν να εντοπίσουν χρονικά το τελευταίο σήμα και το στίγμα του κινητού.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...