363
Tα «έξυπνα» ψυγεία μπορούν να παραγγείλουν μόνα τους από το σούπερ μάρκετ ό,τι κοντεύει να τελειώσει |

Ανήλικη έστελνε κρυφά μηνύματα από το «έξυπνο» ψυγείο του σπιτιού

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2019, 22:00
Tα «έξυπνα» ψυγεία μπορούν να παραγγείλουν μόνα τους από το σούπερ μάρκετ ό,τι κοντεύει να τελειώσει
|

Ανήλικη έστελνε κρυφά μηνύματα από το «έξυπνο» ψυγείο του σπιτιού

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2019, 22:00

Μία πολυμήχανη έφηβη εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη δύναμη που μπορεί να έχουν οι έξυπνες συσκευές στο σπίτι και άρχισε να τουιτάρει από το… ψυγείο. Οχι, δεν πειραματιζόταν. Απλώς το κινητό της κατασχέθηκε από τη μητέρα της πριν από δύο εβδομάδες, καθώς η 15χρονη «κολλούσε» τόσο πολύ, που αντί να μαγειρέψει, έκαψε το φαγητό και παραλίγο να βάλει φωτιά σε ολόκληρο το σπίτι.

Στην περίπτωση της νέας τεχνολογίας όμως, ισχύει δίχως ειρωνεία η παροιμία «η αλεπού 100 χρονών, το αλεπουδάκι 101» και έτσι η νεαρή βρήκε τη λύση για να εισέλθει και πάλι στην ψηφιακή της ζωή, με έναν πρωτότυπο τρόπο: μέσω του ψυγείου!

«Η μητέρα μου μου πήρε ό,τι έχει σχέση με τεχνολογία και σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το κινητό, το τάμπλετ, τα πάντα. Με νέκρωσε», δηλώνει η νεαρή στον Guardian μέσω της ταμπλέτας της ξαδέλφης της, αφού ακόμη εκτίει την ποινή της τιμωρίας της και υποτίθεται ότι δεν έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

To  tweet που έστειλε από το ψυγείο

Η μικρή που έχει λογαριασμό με το ψευδώνυμο «Dorothy», μέσω του έξυπνου ψυγείου κατέβασε την εφαρμογή, συνδέθηκε με τον λογαριασμό της και έστειλε μήνυμα στους φίλους της. «Σας ενημερώνω ότι η πρόσβαση από αυτόν τον αστείο λογαριασμό είναι περιορισμένη, γι΄αυτό θα γράφω μόνο ό,τι αφορά την Αριάνα Γκράντε».

Η μητέρα της όμως είδε το μήνυμα και νομίζοντας ότι το έστειλε από την παιχνιδομηχανή για τη γυμναστική, της την απαγόρευσε και αυτήν. Ωστόσο, η 15χρονη είχε κρυμμένο το μυστικό της στο ψυγείο και από το ίδιο ψηφιακό εργαλείο αποφάσισε να στείλει ακόμη ένα μήνυμα. «Μιλάω στο ψυγείο μου, τι στο διάολο γίνεται εδώ», έγραψε.

Και αφού η μητέρα της υποψιάστηκε τι γινόταν, αναζήτησε πληροφορίες και ανακάλυψε ότι τελικά όντως το ψυγείο είχε τη δυνατότητα διασύνδεσης με τα κοινωνικά δίκτυα και ήταν η νέα πηγή του… κακού σε ένα συνδεδεμένο σπίτι όπου δεν μπορούσε να εφαρμόσει την τιμωρία της κόρης της.

Και αφότου η ιστορία της έγινε γνωστή, με 12.000 άτομα να έχουν αναδημοσιεύσει τα μηνύματά της, δημιούργησαν ένα χάσταγκ #FreeDorothy για τη λύση της τιμωρίας της.

Πάντως, ουδείς γνωρίζει πώς ακριβώς έβαλε το πρόγραμμα στο ψυγείο και έστειλε μήνυμα, ούτε και θα μάθουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η τιμωρία της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...