234
|

«Ανέκριναν» τους σωματοφύλακες του Τσίπρα για τις φωτογραφίες στο κότερο

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 10:28

«Ανέκριναν» τους σωματοφύλακες του Τσίπρα για τις φωτογραφίες στο κότερο

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 10:28

Τις συνθήκες με τις οποίες διέρρευσαν οι πολυσυζητημένες φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από τη θαλαμηγό «Odyssey» του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου πέρυσι το καλοκαίρι, διερεύνησαν στο Μαξίμου, ζητώντας μάλιστα εξηγήσεις από τους άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Πρωθυπουργού.

Οπως ανέφερε η εφημερίδα «Παραπολιτικά», που επικαλείται σχετικές πληροφορίες, ήταν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που διέταξε μια άτυπη ΕΔΕ στους φρουρούς του Μαξίμου, καθώς θεωρήθηκε ότι υπήρξε αμέλεια ως προς την «επιτήρηση» του πληρώματος της θαλαμηγού.

Η εικόνα του Πρωθυπουργού να απολαμβάνει τις πολυτελείς διακοπές του στην κουπαστή της θαλαμηγού Παναγόπουλου, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι, πιστεύεται ότι διέρρευσε από μέλος του πληρώματος και έπληξε σε μεγάλο βαθμό το αφήγημα της κυβέρνησης περί δήθεν μάχης του Πρωθυπουργού κατά των ελίτ και των πλουσίων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Τσίπρας θεωρεί μείζονος σημασίας ζήτημα, όχι τόσο τη διαρροή του επίμαχου υλικού, αλλά το γεγονός ότι κάποιος κατάφερε να το διαπράξει κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας του στο Ιόνιο, πέρυσι τον Αύγουστο.

Οι υποψίες σε ό,τι αφορά τον «άνθρωπο» που απαθανάτισε τον Πρωθυπουργό πάνω στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγόπουλου σε πρώτη φάση στράφηκαν σε μέλος του πληρώματος.

Ωστόσο, για μία εκ των δύο φωτογραφιών, αυτή που είναι στο εσωτερικό του σκάφους και απεικονίζει τον κ. Τσίπρα ξαπλωμένο στον καναπέ, όπως επίσης για άλλες που ενδέχεται να έρθουν στη δημοσιότητα δεν επικρατεί η ίδια βεβαιότητα ότι μπορεί να τραβήχτηκαν από μέλος του πληρώματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...